Cel mai TARE clip de promovare al României este filmat pe Transfagarasan! VIDEO

transfagarasan 2 refacuta transfagarasan 2 refacutatransfagarasan 3 refacutatransfagarasan 4 refacuta

Foto: 7life.ro

Un clip filmat pe Transfagarasan a ajuns viral pe internet şi este cosiderat de mulţi cel mai bun clip de promovare al României de până acum. De altfel, drumul în serpentine din Munţii Făgăraş a fost denumit de cei de la „Top Gear”, celebra emisiune britanică, drept cel mai bun drm din lume.

După o scurtă introducere despre Transfagarasan şi construcţia drumului, care a durat 5 ani şi a costat viaţa a 40 de oameni, clipul continuă cu imagini spectaculoase surprinse în zona drumului superb.

Filmarea de pe Transfagarasan a strâns sute de mii de like-uri pe Facebook şi a fost distribuită de alte zeci de mii de persoane. Mulţi spun că e cel mai bun clip de promovare al României.

O parte dintre imaginile din clip sunt filmate de echipa Top Gear, care a realizat un episod pe Transfagarasan. Jeremy Clarkson, vedeta show-ului de televiziune a fost cel care a spus despre Transfagarasan că este „cel mai bun drum din lume”.

„Mulţumim România! Putem rămâne aici pentru totdeauna?”, a încheiat Clarkson episodul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media