Flaviu catarat pe Cruce Caraiman, Exclusiv in Ro

Chiar dacă sună a SF este crunta realitate ! Sfinxul din Bucegi va fi mutat pentru că ”proprietarul” dorește să construiască cartiere rezidențiale, vile, hoteluri și cine mai știe ce.

Așa ceva vezi doar odată in viață !

Directorul Parcului Natural Bucegi declară :

” Proprietarul a spus că dacă-mi trebuie Sfinxul pot să mi-l mut in altă parte ” 

De vis urât !

Mă intreb și eu așa, a prost … Cum este posibil TOVARĂȘU’ Director să iți spună cineva așa ceva și tu să TACI ?

Până acum ar fi trebuit să vuiască presa, televiziunile, guvernul, UE, Natura 2000, toate pornite de la sesizarea TA , domnu’ Director, nicidecum pentru că te-a intrebat cineva din mass-media.

Dacă nu intreba nimeni vedeam cum găseam un anunț in locul Sfinxului din Bucegi – ”Sfinxul s-a mutat la Muzeul Satului din București ! ” sau și mai bine ” S-a mutat in curtea Primăriei Bușteni pentru a se putea oficia căsătorii”

Căsătorie-oficiată-la-Sfinxul-din-Bucegi-III

Din câte știu, ca să construiești in vârf de munte ai nevoie de Avizul Parcului Natural iar matale ești taman Directorul PNB, care ne vei spune că ”au existat presiuni” și a trebuit să fi de acord cu grozăvia.

Si despre „Ecologizare” in Parcul Natural Bucegi: Se curata muntele de paduri :

Imediat ce cobori de la cabana Dichiu spre Bolboci, la nici un kilometru, pe partea stanga, rupe unul padurea cu buldozerul si cara masini dupa masini de busteni. Buuun! Apoi cum te duci de la Bolboci, adica doar cine vrea se duce ? spre Turbaria Laptici, pe drumul asfaltat Bolboci Mal Stang, descoperi gramezi de busteni… si acolo rade unul padurea. Intre kilometrii 6 si 7. Iata ce este pe langa acel drum:

1

2

Daca va mai amintiti drumul Bolboci Mal Stang a fost asfaltat… de cine oare??? De Romsilva, Directia Silvica Dambovita, printr-un proiect cu fonduri europene. Poate se gaseste vreun binevoitor sa faca o reclamatie in acest sens. Adica folosind bani europeni s-a asfaltat un drum forestier care accesibilizeaza exclusiv proprietati private. Acolo este si padurea Nucet unde vor sa faca niste israelieni un proiect utopic. De fapt, tot mana unor pacatosi de-ai nostri este si acolo, i-a vrajit careva sa cumpere teren sa faca partii de schi si nu mai stiu ce legende. Cata hotie si coruptie este in tara asta, tot nu ai cum sa tai toata padurea. Dar poti incerca, dupa cum se vede.

3

4

Ca se „ecologizeaza” Parcul sau ca poate au descoperit cine stie ce daunatori nu este chiar neasteptat… Important este ca in ambele locuri, nu este semnal la telefonia mobila si banditii comunica prin statii. Iata un dialog scurt:

„Ceva controale, Gogule?”

„Nimic, liber”.

Deci nici mama naibii nu este preocupat de ce fac aia pe acolo. Toata lumea trece, nimeni nu intreaba. Ma refer la autoritati. O fi poate treaba turistilor care se mira cum de se taie intr-o arie protejata sau a altor cetateni, cine naiba mai stie cine, ce si pe a cui treaba o face in tara asta?

Am stat si m-am gandit, ce este de facut? Ca la un protest nu vine nimeni, ca toti scriu si nu fac, toti se cearta si sustin petitii, apoi au o treaba :) Maine sterg praful de pe tastatura :) Deci fiecare este pentru sine de fapt. (Comunistii i-au invatat ca statul face tot, si capitalistii masoni i-au invatat sa faci numai pentru tine si sa nu-ti pese de cei din jur). Trist, dar adevarat. Deci ce putem face?

Plecam de la ideea ca daca tu imi tai mie padurile si esti o piesa in mecanismul de distrugere al acestei tari, eu ca roman de ce sa nu pot sa-ti fac o sumedenie de bucurii, ca sa nu deschizi buzunarul doar sa bagi  banii din lemn romanesc… ci sa mai si scoti, sa platesti o amenda, ceva, orice si oricat. Cu cat mai mult cu atat mai bine. Oricum lemnul ajunge la austriacul . Nasoala natie suntem, sa nu-l ia nimeni pe salbaticul ala de guler si sa-l bage intr-o celula…

A început palestinizarea României, dupa ce multi magnati evrei s-au ales cu majoritatea hotelurilor si din multe statiuni turistice, . acum vor sa acapreze si parcul national Bucegi

Pe Agentia de stiri Yahoo-News a aparut in aceste zile o stire care a trecut neobservata comentatorilor: o noua statiune montana in Romania la Nucet. La prima impresie pare a fi un proiect turistic obisnuit.Cu toate ca el iese din tiparele obisnuite. Ecologistii s-ar putea intreba de ce este nevoie sa defrisam alte 200 hectare de padure montana cand avem destule statiuni turistice ce zac in paragina si nici un investitor strategic nu le preia pentu a fi salvate.De ce Guvernul nu incredinteaza evreilor doritori sa faca turism in Romania o astfel de statiune.Intrebarea are un singur raspuns.In spatele acestui obiectiv turistic se ascunde prima colonie evreiasca in Romania de 3000 de locuitori. Agentiile de stiri mai bine informate afirma ca nu ar fi prima, in zona Medgidia se afla in stadiu avansat un alt proiect de acest gen.Metoda a fost verificata in Palestina.Evreii au cumparat mai intai pamant,la preturi de nimic, apoi fiind propietari si-au construit pe acele suprafete ,,statiuni turistice”.Cand si-au dat seama arabii ca au fost pacaliti era prea tarziu si s-au revoltat. Razboiul continua si azi. La fel se intampla -s-a intamplat deja la Nucet-Romania.

Mai mult aici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *