image003

Baieţii de la Proconsul împreună cu Connect-R şi Rucsy de la Blaxy Girls au lansat în prag de sărbători colindul „Lumină de Crăciun”.

Băieţilor de la Proconsul întotdeauna le-a plăcut mai mult să dăruiască decât să primească!

Asta ni se pare că te poate face să fii un om mai bun! Iarna asta am vrut să dăruim ceva special de Sărbători, așa că am lansat colindul „Lumină de Crăciun”, pentru toți fanii noștri, și nu numai, alături de alți artiști îndrăgiți, de la noi din țară!”

După ce am creat versurile și linia melodică, ascultând colindul „Lumină de Crăciun”, a fost foarte ușor să decidem ce artiști vrem să implicăm în acest nou proiect muzical. Primul la care ne-am gândit a fost Connect-R, pentru că vocea lui se completează foarte bine cu cea a lui BODO. Apoi ni s-au alăturat fetele, RaluKa și Rucsy de la Blaxy Girls. Pentru că am vrut să fie ceva cu adevărat special, i-am implicat și pe copiii de la Școala Finlandeză din București! Echipa noastră de la Simplu Production (Emi, Robert, Edward Sanda), împreună cu Alex și Mayo, a avut grijă să arate și să sune foarte bine acest colind!

Pentru noi „Lumină de Crăciun” este colind emoționant și sperăm să ajungă în sufletele multor ascultători! Cu această ocazie lansăm și o provocare celor care apreciază muzica noastră și, în general, lucrurile frumoase! Îi provocăm să ne arate, pe Facebook, prin fotografii, folosind hashtagul #luminadecraciun, ce le aduce lor bucurie în preajma Crăciunului. Indiferent că este vorba de familie, bradul de Crăciun sau mâncarea gustoasă de acasă, vrem să vedem ce vă bucură sufletele! au declarat băieţii de la Proconsul.

Pe 26 decembrie, între 18:00 și 21:40, Proconsul vor canta la Bucharest Christmas Market, la Universitate, alături de Pepe, Călin Geambaşu Band și Delia! Vino și tu, să asculți live#‎LuminaDeCraciun și #‎UnOmMaiBun!

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *