CRI_0752-webCRI_0618-webCRI_0762-2-web
Cristi Iancu este un fotograf profesionist specializat în fotografie de modă, fashion sau pictorial. Un fotograf talentat si pasionat peste masura de aceasta arta. Talentul si pasiunea se regasesc in fiecare fotografie pe care o face. Se diferentiaza de alti fotografi din bransa prin ochiul sau extrem de critic, o atentie exagerata la orice detaliu lucru care se vede in orice fotografie apoi beneficiarul nu are cum sa nu fie incantat de ce a iesit.

Cristi iubeste frumosul, iubeste femeia, de aceea si-a propus sa isi dedice toata cariera pentru a arata si a exprima frumusetea feminina. Pentru modelele sale frumusetea nu mai este trecatoare, fiindca are puterea sa opreasca timpul in loc prin pozele sale. Frumusetea nu se mai pierde, se conserva!

In cadrul Galei Performantei, Creativitatii si Excelentei, aflata deja la a V-a editie, Cristi Iancu a fost declarat cel mai bun fotograf de moda. Printre laureatii Galei s-au aflat personalitati si vedete precum: Doina Melinte, Laurentiu Reghecampf, Catalin Botezatu, Lacramioara Iordachescu, Dana Savuica, Madalin Ionescu,  Camelia Potec, Adelina Pestritu, Trupa Amadeus,  Nicusor Stan, Mihaela Borcea,
Roxana Nemes si multi altii. Premiile BV01ADE – premii ale Performantei, Creativitatii si Excelentei  – sunt un concept al realizatoarei de televiziune Adela Diaconu, care doreste sa aduca in acest fel recunoastere acelor personalitati publice care s-au remarcat prin performanata si creativitate in domenii ca: muzica, arte, campanii sociale si umanitare, sport, design vestimentar, beauty, media.

Fotografiile de nunta si evenimentele  nu pot lipsi din portofoliul unui fotograf. De la pregatire, portrete, ceremonie, petrecere, pana la albumul final. Mai multe poze gasiti pe site-ul: http://www.iancucristi.ro/ Fotografii pentru Web; fotografii pentru prezentare; fotografii pentru publicitate; prelucrare fotografica avansata; sedinta foto studio: portret, bookuri, fashion, produse, etc si multe altele le gasiti la un fotograf talentat: Cristi Iancu, pentru care pasiunea pentru fotografie, talentul, viziunea, atentia la detalii,
tehnica procesarii, isi lasa amprenta pe fiecare fotografie, transformand-o intr-o opera de arta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *