Venus-in-Fecioara-6102015-770x470-660x330

Planeta Venus intra in Fecioara pe 8 octombrie. Aceasta planeta feminina asociata cu erotismul, pasiunea, senzualitatea, dragostea neconditionata naste in sufletele tuturor semnelor zodiacale sentimente de compasiune, sensibilitate si romantism.

Ce se va intampla cu zodiile din 8 octombrie, odata cu aparitia planetei erotismului pe cerul Fecioarelor? In primul rand, Fecioara este avantajata in Casa Iubirii.

Va avea o serie de aventuri amoroase, iar una sau unele dintre ele se pot incheia cu o relatie de iubire bine inchegata. Venus accentueaza simtul frumosului, ceea ce inseamna ca acest nativ nu se va mai plange cand se va uita in oglinda de acum incolo.

Planeta Venus intra in Fecioara pe 8 octombrie. Un alt semn zodiacal avantajat de prezenta planetei Venus in Fecioara este Balanta. Balanta este guvernata practic de aceasta planeta. In perioada urmatoare, acest semn zodiacal va avea suficienta imaginatie incat sa cucereasca pe absolut oricine doreste.

Nu toate zodiile vor fi insa bucuroase de aparitia lui Venus. Venus in Berbec inseamna exil, adica este afectata autoafirmarea, nevoia de a iesi in fata.

Venus in Fecioara naste o serie de complexe in mintea Berbecului. Cat despre Leu, in perioada urmatoare va dramatiza orice situatie prin care va trece. Sensibilitatea sa va fi crescuta pentru mai multe saptamani de acum incolo.

Planeta Venus intra in Fecioara pe 8 octombrie. Citeste mai mult pe Revista Teo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *