horoscop-octombrie-660x400

Aflata sub influenta unei conjunctii Marte-Jupiter, luna octombrie 2015 este o luna foarte dinamica. Conjunctia Marte-Jupiter aduce vigoare fizica, optimism, pofta de viata si de actiune, dorinta de implicare in proiecte care cer multa energie si indrazneala.

Iată horoscopul lunii octombrie pentru fiecare zodie în parte, potrivit eastrolog.ro:

BERBEC. Soarele se afla in casa relatiilor Berbecului pana pe 23 octombrie 2015, subliniind importanta celuilalt in viata ta si facand ca majoritatea gandurilor si activitatilor din aceasta perioada sa fie centrate pe relatia cu partenerul de viata. In ultimele doua decade din octombrie 2015, munca sau responsabilitatile se impletesc cu viata afectiva. Cu conjunctia Marte-Jupiter in casa muncii Berbecului, octombrie 2015 este in mod cert o luna foarte activa pentru Berbeci in plan profesional. Poate chiar hiperactiva, extrem de solicitanta.Acum este mai important ca oricand sa-ti temperezi tendintele catre excese si sa iti planifici treburile astfel incat sa eviti suprasolicitarea.

TAUR. Marte, stapanul casei cuplului Taurului si semnificatorul dorintei, este conjunct cu Jupiter in casa iubirii si a sexului Taurului, pe tot parcursul lunii octombrie 2015. Iar din data de 8, lui Marte si Jupiter li se alatura si Venus, planeta dragostei. Soarele se afla in casa muncii Taurului, iar Mercur isi reia mersul direct in aceeasi casa. Lucrurile se limpezesc, ai mai multa libertate de miscare si de decizie. Asadar, luna octombrie 2015 poate fi foarte fructuoasa pentru Tauri, inclusiv in planul veniturilor.In octombrie 2015 Taurii sunt in mare forma si au o energie debordanta.

GEMENI. Efectele restrictive ale lui Saturn, proaspat intrat in casa cuplului Gemenilor, sunt anulate in octombrie 2015, care este o luna fierbinte, ce acorda un loc generos iubirii si distractiilor.Marte, stapanul casei muncii Gemenilor, este conjunct cu Jupiter, stapanul casei carierei Gemenilor. Este un semn bun, care arata ca eforturile sunt bine acordate cu scopurile.In octombrie 2015 Gemenii sunt in varf de forma, au multa vigoare, le place sa se miste, sa mearga pe jos, cu bicicleta sau cu rolele, sa faca sport, sa danseze.

RAC. Plasat in casa cuplului Racului de mai multi ani, perfectionistul Pluto primeste in octombrie 2015 un impuls favorabil de la conjunctia Marte-Jupiter, care il ajuta sa iasa din propriile tensiuni si inchistari si sa vada lucrurile intr-o lumina mai curajoasa si mai optimista. Daca vrei sa faci o schimbare sau alt pas important in plan relational, acum poti indrazni. Te agiti mult, ai tot felul de initiative si intreprinzi tot felul de demersuri. Iei taurul de coarne si treci la rezolvarea unor chestiuni care stagnau sau te impiedicau sa evoluezi.In octombrie 2015 supralicitezi, iti asumi riscuri, nu tii cont de sfaturi. Exista, asadar, pericolul de a-ti crea probleme de sanatate cu mana ta.

LEU. Cu stapanul casei relatiilor Leului situat in casa dragostei Leului, in octombrie 2015 te afli intr-o etapa a vietii in care romantismul si sexualitatea au un relief foarte pronuntat. Octombrie 2015 este o luna relevanta pentru cariera si banii Leilor. Cu Soarele, stapanul Leului, intr-o pozitie slabita si, pe de-asupra, implicat intr-o eclipsa, Leii nu sunt intr-o forma grozava in octombrie 2015.

FECIOARĂ. In zodia Fecioarei se afla Venus, planeta iubirii si a senzualitatii, Marte, planeta dorintei si a sexualitatii, si Jupiter, care este stapanul casei cuplului Fecioarei. Iar aceasta tripleta plina de energie amoroasa formeaza un trigon cu Pluto, aflat chiar in casa dragostei Fecioarei. In octombrie 2015, conjunctia Marte-Jupiter le confera Fecioarelor multa forta si incredere, indemnandu-le catre actiuni de amploare si catre initiative pline de curaj.In octombrie 2015 ai o vitalitate de invidiat si o buna dispozitie inalterabila. Te simti de parca lumea ar fi a ta si, daca ai vrea, ai putea rasturna muntii din loc. Si, intr-un fel, asa este.

BALANȚĂ.  Marte, stapanul casei cuplului Balantei, se afla in octombrie 2015 intr-o excelenta companie: este impreuna cu Venus, planeta iubirii si a armoniei, si cu Jupiter, Marele Benefic. Aceasta alaturare este aducatoare de sansa si anunta o implinire relationala. Cu Soarele in Balanta, in octombrie 2015 stralucesti, te evidentiezi si atragi succesul. Soarele iti subliniaza calitatile de lider si de organizator si talentele in general.In octombrie 2015, banii Balantelor vin mai ales prin noroc sau din surse secrete/discrete. Prezenta Soarelui in Balanta iti confera energie si vitalitate. Mercur iti da agerime, iuteala de minte, chef de plimbari si de vorba. Simti ca ai forta si prospetime.

SCORPION. Prima decada din octombrie 2015 se desfasoara intr-o nota ambitioasa, dar cam incordata: ridici stacheta sus, cerand mult de la omul de alaturi sau indreptandu-ti sentimentele catre cineva care se distinge prin pozitie sau prin realizari deosebite.Conjunctia Marte-Jupiter din casa a unsprezecea a Scorpionului iti aduce in octombrie 2015 o solida sustinere pentru indeplinirea obiectivelor. Tandemul Marte-Jupiter atrage protectia celor puternici si avuti si sprijinul prietenilor, discipolilor sau admiratorilor.In prima decada din octombrie 2015 sanatatea Scorpionilor ar putea fi cam capricioasa.

SĂGETĂTOR. Mercur, stapanul casei cuplului Sagetatorului, isi reia mersul direct pe 9 octombrie 2015 in vecinatatea Nodului Nord al Lunii. In jurul acestei date s-ar putea petrece un eveniment, o revelatie, o constientizare, o concluzie, o solutie sau o decizie cu impact important asupra viitorului relatiei. Ar mai putea fi vorba despre o intamplare marcanta pentru partener/partenera.Octombrie 2015 are pentru Sagetatori un potential de exceptie in plan profesional. Este important sa te misti, sa actionezi, sa valorifici acest potential.Tendinta catre excese trebuie stapanita pe tot parcursul lunii octombrie 2015.

CAPRICORN. Pentru Capricorni, prima decada din octombrie 2015 se scurge intr-o atmosfera relationala mai retinuta sau mai discreta. Tendintele sunt mai degraba analitice decat dinamice.Cu Soarele in casa carierei Capricornului si cu Mercur reluandu-si mersul direct in aceeasi casa, octombrie 2015 este o luna importanta pentru Capricorni in plan socio-profesional.Cu Saturn, stapanul Capricornului, situat intr-una dintre casele medicale ale Capricornului, sanatatea trebuie supravegheata atent, pe termen lung.

VĂRSĂTOR. Soarele, stapanul casei cuplului Varsatorului, si Mercur, stapanul casei dragostei, vor ca relatiile Varsatorilor sa aiba in octombrie 2015 un rol initiatic, de deschidere a orizonturilor si transcedere a frontierelor, atat la nivel intelectual/spiritual, cat si fizic.Octombrie 2015 este o luna foarte dinamica pentru Varsatori in plan financiar. Conjunctia Marte-Jupiter, secondata de Venus incepand din data de 8, iti stimuleaza puternic simtul afacerilor si al investitiilor si iti poate aduce venituri suplimentare prin terti (partener(a), parinti, colaboratori).Varsatorii au o rezistenta fizica buna in octombrie 2015, dar s-ar putea sa nu stea chiar grozav cu moralul.

PEȘTI. Cu o conjunctie Marte-Jupiter-Venus in casa cuplului Pestilor, octombrie 2015 poate fi o luna fabuloasa. Este o luna in care iti poti gasi sufletul-pereche, poti face lucruri mari alaturi de partener/partenera, ori omul drag poate avea o realizare importanta. Dar tot acum poti sa ai si asteptari prea mari de la celalalt sau sa te manifesti exagerat ori imprudent.Octombrie 2015 este pentru Pesti luna colaborarilor si a efortului de echipa.Luna octombrie 2015 este insufletita, dar foarte stresanta pentru Pesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *