land

Noiembrie 2015 este o lună plină de pasiune, sub influența unei conjuncții Venus-Marte care rămâne activă pe tot parcursul lunii.

Această pasiune se manifestă cu multă forță în dragoste, dar și în alte domenii. Oamenii au tendința de a pune suflet în tot ceea ce spun și în tot ceea ce fac – uneori, chiar prea mult suflet. Iar în unele cazuri emoțiile, sentimentele și instinctele sunt mai puternice decât rațiunea.

Conjuncția Venus-Marte poate conduce la iubiri pline de intensitate sau la creații artistice memorabile, dar poate deopotrivă să genereze mari tensiuni, decizii impulsive, acte necugetate și chiar conflicte, mai ales în partea a doua a lunii.

Un alt aspect care-și pune pecetea asupra lunii noiembrie 2015 este careul dintre Saturn și Neptun.

La nivel macro, disonanțele Saturn-Neptun creează un fundal care scoate în evidență confuzia, fraudele, ideile politice utopice, idealismul bolnav, misticismul distructiv.

La nivel personal, careul dintre Saturn și Neptun poate aduce o tendință către derută, dezorganizare, lipsă de coordonare sau de concentrare și ridică probleme legate de asumarea responsabilității sau lipsa de responsabilitate.

Influențele careului Saturn-Neptun se simt pe tot parcursul lunii noiembrie 2015, dar sunt mult accentuate în ultima decadă, când aspectul ajunge să fie perfect (pe 26 noiembrie) și, în plus, este potențat de conjuncțiile pe care Soarele și Mercur ajung să le formeze cu Saturn.

În același timp, însă, Soarele și Mercur se îndreaptă și spre formarea unui trigon cu Uranus, actualizând astfel un trigon aplicant (în curs de perfectare) între Saturn și Uranus. În consecință, începe să se contureze tot mai bine un curent reformator, care favorizează progresul prin schimbări și înnoiri controlate.

Rezumând, ne așteaptă un noiembrie 2015 complex, bogat în evenimente importante. Cea mai bună conduită în această lună este să ne păstrăm rațiunea și să acționăm tenace și coerent.

In tabelul de mai jos, faceti clic pe zodia pentru care doriti sa cititi horoscopul lunii noiembrie 2015.

 Mai mult aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *