Paul Surugiu-Fuego: ”Azi este despre toți acei care ne susțin…”

”Azi este despre toți acei care ne susțin, ne sunt aproape, ne determină să mergem mai departe și ne fac, puțin câte puțin, să prindem aripi. Prietenii și partenerii noștri, cei care ne-au sprijinit în cadrul evenimentelor noastre, devenind totodată și colecționari impresionanți ai acestui proiect care nu face altceva decât să ofere speranțe și să bucure pe deplin. Lor le mulțumim în permanență, cum le mulțumim și tuturor celor ce au achiziționat, pe parcursul timpului, operele lui Paul Surugiu.
Practic, ei au fost motorul cel mai relevant al lumii de bine pe care-am născut-o noi, cea care a făcut fericiți peste 130 de artiști, a bucurat admiratori, a pus pe roate un sistem care aduce fericire, la propriu și la figurat. Printre cei mai importanți colecționari, cu numeroase titluri semnate de Paul Surugiu în portofoliu, partener al evenimentului „FLORI DE ROUĂ”, se numără și Elena Stoica, om de afaceri, a cărei zi de naștere este astăzi. Îi dorim ani mulți și sănătoși, împliniri și frumuseți! Duminică liniștită vă dorim tuturor! #parteneri #elenastoica”, scrie Paul Surugiu-Fuego.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media