La Familia a urcat pe scena de la UNTOLD Festival pentru prima data de când trupa s-a reunit.

Hituri precum “Probleme de familie”, dar și piese de pe noul album au bucurat fanii veniți să îi vadă pe artiștii lor preferați la unul dintre cele mai mari evenimente din România, Best Major European Festival – UNTOLD.

La Familia Aftermovie Teaser

“Recunosc, am avut amandoi emotii inainte de a urca pe scena de la Untold. Dar cand am vazut marea aia de oameni care striga La Familia, sutele de telefoane aprinse atunci cand am cantat ‘Probleme de familie’, pe cei din primul rand care stiau toate versurile, uneori mai bine decat mine, steagurile tricolore ridicate in aer la ‘American Dream” Am rasuflat usurat, m-am simtit ca acasa, desi eram la 500 de km de ea. As fi ipocrit să spun că La Familia a facut un show tare, mai degrabă spun că La Familia si toti cei care au simtit ca noi si au fost alaturi de noi in seara aia au facut un show tare”, a spus Puya.

“A fost seara in care Balta Alba a fost pe scena, adica noi si Macanache, iar Clujul a fost la inaltime. Desi era sa imi rup piciorul, am fost cel mai fericit si am cautat sa fiu la inaltimea publicului”, a mai spus Sisu.

Pe lângă momentele unice trăite pe scenă, Puya a avut ocazia și să îl întâlnească personal pe unul dintre rapperi pe care îi admira, copil fiind: Jeru The Damaja.

“Unul dintre artistii pe care ii pandeam cand eram pusti sa il vad la 2 noaptea la YO MTV RAPS cu mana pe butonul rec de la telecomanda video-ului Jeru The Damaja a facut warm up ul inainte de intrarea noastra. Cand a terminat, l-am oprit si I am zis: ‘Salut! Te stiu din anii 90 de la MTV RAPS, eu sunt pustiul ala din cealalta parte a televizorului’. A ras si mi a strans mana’, a mai adaugat Puya.

La 11 ani de la lansarea ultimului album lansat sub titulatura „La Familia”, trupa bucureșteană de hip-hop vine cu noul album „Codul bunelor maniere”.

„La Familia” s-a format ca trupă în 1996. Cei doi membri  Dragoș „Puya” Gărdescu și Tudor Sișu, au avut o ascensiune rapidă, cucerind publicul din România prin atitudine și stilul lor original de a face muzică.

Albume ca „Nicăieri nu-i ca acasă”, „Bine ai venit în paradis” sau „Familiarizează-te” le-au adus aprecierea fanilor și criticilor de gen, „La Familia” devenind un punct de referință în Hip-Hop-ul românesc.

De curând, La Familia a lansat single-ul „Portret de politician” featuring Rashid, împreună cu videoclip oficial, piesă inclusă pe albumul „Codul bunelor maniere”.

La Familia – Portret de politician feat. Rashid

La 20 de ani de la apariția oficială a trupei, odată cu lansarea primului album în anul 1997, „Băieți de cartier”, La Familia se alătură grupului Global Records.

După vestea că Sișu și Puya vor cânta din nou împreună, cei doi anunță noua colaborare  cu Global Records pe partea de management, imagine și booking.

Global Records, casă de discuri și agenție de influencers, reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nucă, GJAN, Karmen, Lucia, Mira, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek și influenceri de referință precum Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Codin Maticiuc, BRomania, Flick, Mircea Bravo, Ilie, Maximilian, Laura Giurcanu, Selly și mulți alții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *