DSC_9354 copy DSC_9363 copy DSC_9276 copy DSC_9278 copy  DSC_9302 copy DSC_9292 copyDSC_9319 copy DSC_9346 copy
Lili Sandu a fost transformata intr-o gheisa contemporana de prietenul ei, hairstylist-ul Adrian Perjovschi in cadrul proiectului “Transformari radicale by Jovsky Studio”.

“Ideea de a o transforma pe Lili Sandu in gheisa mi-a venit de ceva vreme, observand trasaturile ei usor asiatice. Amandoi suntem atrasi de cultura japoneza, de yoga, spiritualitate si mai ales de portul lor. A fost un shooting plin de entuziasm!”, spune Adrian.
Lili Sandu a fost mai mult decat incantata de aceasta transformare radicala: “A fost o provocare frumoasa si ma bucur mult ca l-am pe inspirat pe Adrian Perjovschi, suntem foarte buni prieteni asa ca m-am bucurat sa fac parte din proiectul lui, este un om foarte talentat, profesionist si cu multa imaginatie.”
Trasaturile naturale ale lui Lili Sandu au fost doar usor accentuate de make-up artist-ul Cristina Barsan, care, prin jocul culorilor folosite, a reusit sa-i creeze vedetei un spectaculos look asiatic: “Machiajul lui Lili Sandu este o adaptare a look-ului purtat de gheișe. Am adaptat și reinterpretat machiajul în funcție de trăsăturile ei. Am vrut să-i păstrez frumusețea naturala din acest motiv machiajul este unul destul de natural. M-am folosit doar de linii ascendente în conturarea sprâncenelor și a ochilor, iar culorile folosite au fost negru și rosu, pentru a te duce cat mai mult cu gândul la tradiționalele gheișe”.
Imbracata intr-un delicat kimono, in viziunea stilistului Eniko Szanto, machiata si coafata in stilul traditional al gheiselor, actrita a marturisit ca a reusit foarte repede sa intre in pielea personajului propus pentru aceasta transformare radicala imaginandu-se “undeva, într-o grădina japoneza, înconjurata de ciresi infloriti si o muzica minunata.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *