Adina Buzatu si Gheorghe ZamfirBradley Cooper

În urmă cu mai mulți ani a fost supranumit la Paris ,,Prințul eleganței”. În vârstă de 74 de ani, maestrul Gheorghe Zamfir nu se dezminte nici acum. Prezent zilele trecute la Festivalul Internațional de Nai organizat în orașul său natal, Găești, Gheorghe Zamfir a avut o mare dilemă, nu muzicală, ci vestimentară, neputându-se hotărî ce să îmbrace pe scenă.

,,Vinovată” de această situație a fost Adina Buzatu, maestrul începând în urmă cu câteva luni o colaborare pe plan vestimentar cu cunoscuta stilistă. Drept urmare, Adina a lăsat totul de-o parte și a dat fuga la Găești pentru a îl consilia pe artistul care nu știa ce să aleagă dintre numeroasele ținute aduse cu el de la București.

,,Am o mare admirație atât față de talentul muzical divin al maestrului Zamfir cât și pentru atitudinea elegantă cu care pune în evidență orice ținută. Am spus de mai multe ori că hainele nu îl fac pe om ci doar îl conturează, evidențiindu-i atuurile și personalitatea.  Este o mare bucurie și onoare să constat că munca mea este apreciată și că domniei sale îi plac atât de mult ținutele pe care i le-am construit din colecțiile celor 52 de branduri din magazinele mele. Poartă cu la fel de mulă eleganță cămăși Eton ca și Sir Roger Moore și David Beckham, costume Sand precum actorul Jamie Dornan (starul din ,, Fifty Shades of Grey”), bretele Albert  Thurston ca și Fred Astaire, pălării Borsalino precum Alain Delon și pantofi Magnanni ca și Bradley Cooper. Ce poate fi o mândrie mai mare decât faptul că românul nostru aplaudat de-a lungul anilor de întreg mapamondul  este totodată și la el acasă un simbol al rafinamentului în adevăratul sens al cuvântului?”, a mărturisit Adina Buzatu.

One thought on “Gheorghe Zamfir încălțat cu pantofii lui Bradley Cooper”
  1. Maestrul GH.ZAMFIR este un punc de referinta in muzica univesala.A cantat pe toate continentele acestui Pamant.Nu avea cum sa nu asimileze din lume tot ce e mai frumos,mai decent.Nu e de mirare ca Maestrul se imbraca atat de atent si de elegant.Totdeauna,drumul spre perfectiune l-a caracterizat.Ramane un MIT PT.LUME,PT.ROMANIA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *