IMG_4489  IMG_4495 IMG_4496 IMG_4497

Cunoscutul patron al casei de discuri Ijac Music Production, Daniel Ijac, a fost socru mare, duminică. Acesta și-a căsătorit unicul fiu, pe Andrei Ijac, cu o cunoscută interpretă de muzică populară din zona Bucovinei, pe nume Andra Ioana Matei. Întreaga petrecere a avut loc la un restaurant de lux din Târgu-Jiu.
Peste 400 de invitați au petrecut, duminică, 20 septembrie, la nunta fiului patronului Daniel Ijac. Cununia religioasă a tinerilor Andrei și Andra Ioana a avut loc la Catedrala ,,Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril” din Târgu-Jiu, în prezența celor dragi. Nu au avut emoții doar mirii, ci și socrii mari, Liliana și Daniel Ijac, a socrii mici, Mihaela și Dănuț Matei, dar și părinții lor spirituali, Violeta și Cosmin Ijac, din comuna Bumbești Pițic.
Petrecerea s-a desfășurat la restaurantul ,,Anna Events” din capitala Gorjului. Pe parcursul minunatei petreceri, Andra și Andrei au fost felicitați la fața locului de către doamna Elise Stan, realizator de emisiuni folclorice la Televiziunea Română, și de Dorin Grama, directorul televiziunii ,,Favorit”, care au ținut să le fie aproape și la acest fericit început de drum, chiar acasă, la Târgu-Jiu. Apoi, capitolul artistic a fost împlinit de nume importante ale cântecului popular de mare calitate și autenticitate cum sunt: Niculina Stoican, Olguța Berbec, Aurel Blondea, Nelu Bîțînă din Craiova, Angelica Flutur și Andreea Haisan din Suceava, Maria Păucean din Alba-Iulia, Izabela Tomița din Sibiu, și Gabriel Dumitru din Pitești.

Casă de piatră Andra și Andrei Ijac!

IMG_4494

Mireasa Andra Ijac, fostă Matei, este una dintre tinerele și valoroasele voci ale cântecului popular bucovinean, câștigătoare a Marelui Premiu și a Trofeului Festivalului ,,Maria Lătărețu” de la Târgu-Jiu, ediția din 2012, și a Premiului I, la Festivalul ,,Maria Tănase” de la Craiova, ediția 2013, iar Andrei Ijac este coordonatorul Casei de discuri ,,Ijac Music Studio” de la Bumbești-Jiu, una dintre cele mai importante instituții de promovare a tinerelor talente artistice într-ale cântecului popular.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *