Celebra cântăreață Lara Fabian și-a anulat concertele din România. Artista trebuia să susține două spectacole la Sala Palatului din București, azi și mâine, iar ieri, era anunțată pe afișul unui eveniment la Craiova, unde urma să cânte în duet cu tenorul român Bogdan Mihai.

Lara Fabian si tenorul Bogdan Mihai

Lara Fabian și-a anulat concertele pe care trebuia să le susțină la Sala Palatului din București în zilele de 18 și respectiv, 19 noiembrie 2019. Anunțul a fost făcut chiar de interpret îrintr-un mesaj postat pe conturile ei din social media.

„Dragii mei, Cu inima tristă sunt nevoită să îmi anulez concertele din această săptămână… În prezent sunt complet incapabilă să urc pe scenă, iar doctorul mi-a interzis acest lucru. Regret din tot sufletul ceea ce se petrece și îmi dau seama că le voi provoca suferință și necazuri multora dintre voi… Îmi cer scuze profund pentru inconveniențe… Vă promit că voi remedia situația. Cu sinceritate… Lara”, a scris artista pe Facebook.

Mesajul postat de Lara Fabian pe Facebook
Mesajul postat de Lara Fabian pe Facebook

Organizatorii au anuntat că biletele vândute rămân valabile pentru niște date ce vor fi anunțate ulterior. Cei care doresc să își recupereze banii, se pot îndrepta către agențiile de la care au cumpărat biletele. 

Concertele urmau să marcheze aniversarea Larei Fabian la împlinire a 50 de ani și promovau albumul „Papillon”, cel de-al 14-lea material de studio din carieră și cel de-al 10-lea album în limba franceză. În cele două concerte de la Sala Palatului, Lara Fabian urma să cânte în duet cu Horia Brenciu. Cântăreața mai figura și pe afișul unui spectacol de la Sala Polivalentă din Craiova, unde trebuia să cânte în duet cu tenorul român Bogdan Mihai. Acesta a scris și el pe rețelele sociale despre amânarea concertelor artistei.

Tenorul Bogdan Mihai si Angela Gheorghiu
Tenorul Bogdan Mihai si Angela Gheorghiu

Regret nespus faptul că din motive de sănătate, Lara Fabian nu poate onora cu prezența evenimentul din această seară de la Craiova și din ce am înțeles, inclusiv cele două spectacole programate mâine la Sala Palatului din București!
Am văzut recent cele două postări pe conturile oficiale de facebook și instagram ale artistei, unde se scuză organizatorilor și publicului ce o aștepta, din cauza problemelor de sănătate survenite recent pe zborul Montreal – Paris! Concertul urmeaza să fie reprogramat atât la Craiova cât și la București. Regret nespus faptul că visul meu nu a devenit realitate astăzi, însă nu îmi pierd speranța! Opera Română Craiova, organizatorii, orchestra, corul și soliștii, am fost pregătiți pentru acest eveniment, la cel mai înalt nivel artistic și nu numai”, a scris Bogdan Mihai pe Facebook. Tenorul a cunoscut-o pe Lara Fabian în anul 2012, prin intermediul sopranei Angela Gheorghiu, alături de care a cântat pe scene importante ale lumii.

Lara Fabian si-a anulat concertele din România
Lara Fabian si-a anulat concertele din România

Interpreta Lara Fabian va împlini 50 de ani pe data de 9 ianuarie 2020. În cei peste 30 de ani de carieră, ea a lansat 14 albume de studio și 4 discuri live. În martie 2012, Lara a susținut două concerte sold-out la București, revenind în 2014 cu un nou spectacol, tot la Sala Palatului. În 2016, cântăreața s-a întors în România cu alte două concerte, la Cluj-Napoca și la București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *