Săptămâna trecută, Fuego a celebrat cei 25 de ani de carieră printr-un show unic, inedit, pe scena Sălii Palatului din București. Show-ul de trei ore a fost unul pe măsura evenimentului, plin de culoare, de energie, cu un Fuego dinamic, altfel parcă de felul în care e cunoscut.

Fuego a făcut furori la Sala Palatului

Fuego a cântat la Sala Palatului, alături de Orchestra Fraților Advahov și de Angry Band, atât șlagărele sale, cât și folclor, fiind mai ceva ca o baterie plină de forță, de bucurie artistică, împărtășind cu publicul său, emoție, fericire și parte din tot ce înseamnă el.

Fuego si Irina Loghin

Trăirile sunt greu de descris, asta pentru că spectacolul care a durat peste trei ore a avut mai multe tablouri, muzică populară, muzică ușoară, cântece de altădată, refrene iubite, omagii aduse marilor actori, muzică patriotică și alte suprize.

Fuego, in costum maramuresean

Alături de Paul Surugiu, pe scenă, au urcat peste 80 de persoane, de la cele trei trupe de dans, până la instrumentiști, dar și prietenii colegi și artiști – Irina Loghin, Mirabela Dauer, Mioara Velicu, Oana Lianu, Nicolae și Isidor Glib, Surorile Osoianu și maestrul Ion Dichiseanu.

Fuego si Ion Dichiseanu

Cumva, a fost o sărbătoare a muzicii și a muncii unui om care-și dă mereu sufletul pe scenă, care trudește pe brânci pentru ce face și care este, fără doar și poate, unul dintre cei mai iubiți și mai apreciați artiști români, independenți, cu stil de muzică deloc comercial. Sala a fost sold out cu o lună și jumătate înainte, Paul anunțând deja următorul concert, pe 22 martie, tot la Sala Palatului. Selecțiuni din acest concert veți putea vedea pe 1 decembrie, de la ora 15.00, la TVR 2.

Mirabela Dauer si Fuego

„M-am bucurat de dragostea voastră și sunt copleșit! Mi-am trăit visul artistic, am râs și-am plâns deopotrivă și-am oferit oamenilor, într-o sală plină până la refuz, împlinirile mele artistice, cu muzică ușoară și folclor, cu tot ce însemn eu azi. A fost o desfășurare de forțe și le mulțumesc tuturor celor care mi-au arătat că mă iubesc și mă prețuiesc! M-am simțit minunat și cu siguranță e o seară pe care n-am să o uit curând!”, spune Paul Surugiu-Fuego.

Mioara Velicu si Fuego
Mioara Velicu si Fuego

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *