Jon Bon Jovi, pe numele său real John Francis Bongiovi, Jr. este unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi care s-a făcut remarcat încă din anii ’80. Deşi mulţi dintre noi suntem familiarizaţi cu cariera sa artistică, cei mai tineri cu siguranţă îl vor identifica ascultând una dintre cele bune melodii ale tuturor timpurilor, cunoscuta piesă „It’s My Life”.

Dar ceea ce nu mulţi ştiu este faptul că îndrăgitul artist este şi un mare susţinător şi promotor al unui proiect social extrem de inspirat, cunoscut sub numele de Soul Kitchen. 

Soul Kitchen este un proiect îndrăzneţ, pus în practică de fundaţia JBJ, condusă de îndrăgitul cântăreţ.

Pe scurt, este un lanţ de restaurante care oferă un meniu bogat în preparate fără a cere un preţ anume. Ideea este că cei care au resurse financiare plătesc 20 de dolari, iar cei care nu au bani pot mânca orice îşi doresc şi apoi participă ca voluntari în bucătărie sau în livezile fundaţiei unde se cultivă multe dintre alimente.

Potrivit site-ului Soul Kitchen, 54% din mesele servite au fost finanţate prin donaţii, în timp ce restul a fost posibile mulţumită voluntariatului.

Bon Jovi a deschis primul restaurant Soul Kitchen în cartierul Red Bank, din New Jersey, oraşul său natal. Cel de-al doilea a fost plasat în apropierea Toms River, o zonă grav afectată de uraganul Sandy în 2012.

Jon Bon Jovi a deschis două restaurante unde mănâncă oamenii săraci
Jon Bon Jovi a deschis două restaurante unde mănâncă oamenii săraci
<

E adevărat că este un proiect de solidaritate, dar asta nu înseamnă că restaurantele nu oferă produse de calitate. Dimpotrivă, meniul este format dintr-un antreu, fel principal şi desert unde sunt folosite ingrediente organice. Există chiar şi posibilitatea de a alege mâncare vegetariană / vegană.

Restaurantul oferă un meniu bogat, ca de exemplu salată cu mentă, struguri, brânză feta şi migdale, asezonată cu vinegretă sau acest cotlet de porc cu piure şi sos chutney pe care îl vedeţi mai jos.

Se estimează că peste 105.000 de feluri de mâncare au fost servite până acum la restaurantele Soul Kitchen ce aparţin lui Jon Bon Jovi.

Ce iniţiativă minunată! Sperăm că acest lucru va inspira mai multe persoane să facă ceva similar pentru a-i ajuta pe cei care au cea mai mare nevoie.

sursa: www.livebizmedia.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *