inna diggy down lariss

Cel mai recent single al INNEI “Diggy Down” este pe locul 1 in topul Media Forest din aceasta primavara, adica cea mai difuzata piesa de pe radiourile si televiziunile din Romania.

INNA – Diggy Down

Videoclipul are 35 de milioane de vizualizari si a fost relansat intr-o noua versiune cu Yandel, rapper portorican, parte din duo-ul Wisin y Yandel, castigatori ai Latin Grammy Awards. De asemenea, sunt cunoscuti pentru featuring-uri importante cu artisti precum Jennifer Lopez, Enrique Iglesias, Nelly Furtado, Akon, Chris Brown, Ricky Martin, 50cent, Gloria Estefan.

INNA – Diggy Down feat. Yandel

Pe locul 2, este  Lariss cu “Dale Papi”, o piesa lansata de Fonogram Records in colaborare cu Global Records, casa de discuri a INNEI. Single-ul de debut al artistei are peste 20 milioane de vizualizari.

Lariss – Dale Papi 

Piesele INNEI au fost incluse pe soundtrack-urile unor filme importante precum “Spy”, productie cu artisti de renume precum Jason Statham si Jude Law, unde apare “Cola Song”, feat. J Balvin, iar “Good Time”, colaborarea cu Pitbull, apare in filmul “Pitch Perfect 2” si serialul American “Young and Hungry”.

INNA urmeaza sa sustina un turneu in Japonia si isi continua turneul in Europa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *