DGO_3975 DGO_8273

Adela Diaconu și Filip George, un cuplu de prezentatori deja cunoscut în cadrul evenimentelor mondene, sunt două dintre figurile reprezentative ale jurnalismului brașovean. Experiența Adelei în lumea modei și a jurnalismului de lifestyle și cunoștințele din zona de event planning ale lui Filip se completează unele pe altele pe scenă, în timpul discursurilor și momentelor pe care cei doi le trăiesc din postura de prezentatori.

Tenis, televiziune și modă. Care ar fi legătura dintre cele trei domenii?
Adela Diaconu, o frumoasă brașoveancă, a reușit în ultimii 10 ani să îmbine cu succes iubirea pentru sportul alb, cu profesia de jurnalist și cu pasiunea pentru modă. Adela şi-a câştigat celebritatea şi s-a impus în mass-media naţională şi locală ca producătoare şi realizatoare a emisiunii „BV 01 ADE” la Nova TV.

Meritele i-au fost apreciate, aceasta fiind premiată la mai multe gale de televiziune din România pentru cea mai bună și longevivă emisiune Tv de lifestyle din România, cea mai bună emisiune de fashion și lifestyle, premiul pentru eleganță și stil în televiziune.

Apariţiile sale în cadrul emisiunilor – ţinute vestimentare create, accesorizate și stilizate chiar de ea – au atras atenţia și admirația telespectatorilor, colegilor de breaslă și a multor vedete din țara noastră. După ce a practicat mulți ani tenisul de performanță, a cochetat cu politica și s-a impus ca producător și realizator de emisiuni de televiziune, Adela a ales să creeze pentru telespectatoarele ei fidele colecţii vestimentare care să o reprezinte și să-i evidențieze personalitatea.

Adelei i se alătură tânărul jurnalist Filip George, proaspăt absolvent de Comunicare și Relații Publice al Facultății de Sociologie și Comunicare din Brașov. Un reprezentant ambițios al generației sale, Filip a început să cocheteze cu jurnalismul încă din perioada adolescenței, devenind animator la radio Nova FM. Nu la mult timp după aceea, a intrat în domeniul evenimentelor private și corporate ca DJ și prezentator, fiindu-i apreciate abilitățile de entertainer.

Cunoștințele dobândite în urma cursurilor studiate la facultate l-au ajutat să-și creeze un renume pe piața brașoveană. Însă Filip nu s-a limitat la evenimentele din orașul de la poalele Tâmpei și, încet, încet și-a extins activiatea la nivel național. Următorul pas a fost, deloc surprinzător, intrarea în televiziune. Primul contact cu aceasta l-a avut ca și colaborator al emisiunii BV-01-ADE.

In prezent Filip dezvoltă un concept nou de emisiune, un proiect frumos, care îmbină cele două mari pasiuni ale lui: jurnalismul și organizarea de evenimente. Fiecare activitate pe care o realizează pornește din pasiunea pentru buna dispoziție, iar prin emisiunea FGP Studio, Filip își promovează „colegii de breaslă” care oferă produse sau servicii necesare organizării evenimentelor private.

Adela și Filip sunt, cu siguranță, două figuri care merită urmărite. Fiecare colaborare a celor doi are în spate o pregătire intensă și un profesionalism desăvârșit. Iar pasiunea și implicarea se observă încă de la prima apariție pe scenă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *