Fuego si arteneFuego si artene

Fuego este invitatul lui Adrian Artene în seara de Ajun la Podcastul ”ALTCEVA”! Anunțul este făcut chiar de către îndrăgitul artist, pe rețelele de socializare!

”Dragilor, v-am promis că surprizele se țin lanț! Astfel, în Ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie, de la ora 19.00, voi fi în direct la podcastul bunului meu prieten, Adrian Artene – Altceva cu Adrian Artene, care se va difuza pe YouTube, pe canalul din link-ul de mai jos!

Va fi ceva cu totul special! Alături de Adrian voi povesti câte-n lună și in stele, ne vom emoționa, vom depana amintiri și împreună cu Vlad Cretu, vom cânta parte din cele mai frumoase și mai speciale colinde! De asta zic eu că e păcat să ratați!

Prietenia noastră a început acum câțiva ani, când poemele lui au devenit lumină pentru muzica mea. De atunci până azi, am realizat împreună numeroase cântece care se bucură de succes, atât balade pop, cât și colinde, dar și două albume de autor cu maestrul Jolt Kerestely, în care recit versurile sale!”, scrie Fuego pe Facebook.

Adrian Artene și Fuego

https://youtube.com/Altceva cu Adrian Artene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *