Spectacol extraordinar cu invitați speciali, vineri, 3 martie 2023, ora 19.00 la Sala Palatului:Theo Rose, Damian Drăghici, Ionuț Dolănescu, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Jador, Oana Radu, Diana Matei și Cleante

Biletele pot fi procurate de la agenția de bilete a Sălii Palatului și online pe vandbilete.roeventim.rosalapalatului.ro și iabilet.ro

Regie: Cosmin Man

Producător: Stoian Anghel

Un brand național. O combinație rarisimă între tradiție și modernitate

„Este un spectacol grandios, cu invitați speciali, un concert inedit în care celebrăm femeia și bucuria de a trăi. Este un eveniment de anvergură, unde vor fi multe surprize muzicale și multă emoție”, mărturisește Ioniță de la Clejani, care va asigura acompaniamentul muzical alături de Taraful Clejanilor.

Viorica și Ioniță de la Clejani sunt un brand național, iubit de tineri și bătrâni, de femei și bărbați, de românii din țară și cei din afara granițelor, de străini din toată lumea și de toate etniile, din America și până în Japonia sau Australia. Personalități precum Johnny Depp, Francis Ford Coppola, Osvaldo Golijov, Alice Coopersau Tim Burton au vibrat la muzica lor și i-au lăudat pretutindeni. 

„Pentru mine, ei sunt un model, prin felul în care privesc viața. În ciuda tuturor lucrurilor care li s-au întâmplat în viață, ei cântă o muzică ce exprimă cea mai intensă bucurie. Au darul de a te face să te simți plin de viață. Sunt în inima mea, alături de cei mai interesanți oameni pe care i-am întâlnit vreodată”, declara starul hollywoodian Johnny Depp.

Povestea lor a început cu incursiunea în „lada cu zestre” a cântecelor vechi românești și dorința de a le împleti cu modernul, cu scopul declarat de a atrage tineri către muzica autentică românească. Această combinație rarisimă între tradiție și modernitate i-a transformat în vedete de primă mărime ale peisajului muzical autohton și le-a asigurat un loc în istoria muzicii lăutărești, alături de numele ei legendare. 

Vineri, 3 martie 2023, la Sala Palatului, alături de cei mai iubiți artiști ai momentului, veți cânta și veți dansa cu atâta foc încât vor sări scântei din podea. Vor fi atâtea surprize muzicale și atâtea emoții încât veți râde și veți plânge în același timp, cu sentimentul că viața e scurtă, totuși, și merită trăită din plin. 

Vineri, 3 martie 2023, la Sala PalatuluiViorica de la Clejani, pe care o îndrăgiți și o apreciați, vă va tăia respirația când va începe să cânte, iar virtuozitățile instrumentale, cum rar ți-e dat să vezi, vă vor împinge către incandescență, către distracția eliberată de orice constrângeri.

Cu asemenea ingrediente, spectacolul aniversar ,,Femeia!“ poate fi considerat un triumf al muzicii lăutărești. Dar, înainte de toate, este o poveste de viață. O victorie asupra supărărilor lumești și dramelor istoriei. Este bucuria de a trăi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *