Fuego

Paul Surugiu-Fuego a fost premiat la un liceu din Capitala Republicii Moldova, unde artistul merge periodic pentru concerte sau alte evenimente artistice.

Fuego a trăit momente speciale la un liceu de prestigiu din Chișinău. Interpretul a fost invitat la Liceul Teoretic “Vasile Alecsandri” din Chișinău, în cadrul unui eveniment pentru elevi și profesori.

„Ieri am trăit clipe unice la Liceul Teoretic “Vasile Alecsandri” din Chisinau, unde am fost invitat special în cadrul unui eveniment pentru elevi și profesori, în care am povestit, am râs și ne-am emoționat, am fost premiat și am înțeles cât de importantă este comunicarea și sinceritatea în lumea în care trăim!

Recunosc că am pășit cu emoție pe holurile primului liceu din Chișinău, cu o tradiție de peste 100 de ani! Dar am fost primit cu dragoste, căldură și cu acel spirit pe care doar acolo îl regăsești! Am avut o manifestare pe care nu o voi uita curând, mi-am deschis sufletul în fata elevilor și am încercat să le explic rolul profesorului și al școlii în societate! Mulțumesc corpului profesoral și doamnei director Daniela Vacarciuc pentru invitație și voi reveni cu drag! Școala este, fără doar și poate, esența continuității temeinice a unei lumi!“, scrie Fuego pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.