Cosmin SeleșiCosmin Seleși

Cosmin Seleși este mai nou vedetă Pro TV! Iată ce emisiune prezintă acesta la faimosul post din pache Protopopescu!

Cosmin Seleși, vedetă Pro TV. Află de ce

O vorbă spune că dacă schimbi locul, schimbi norocul… Cosmin Seleși a părăsit ograda Antenei 1 după zece ani de colaborare, unde a prezentat emisiunea Te cunosc de undeva, iar acum se reinventează.

Acesta va avea în curând propria sa emisiune, astfel că le-a răspuns și fanilor la o întrebare mereu adresată: când revine la TV?

Emisiunea pe care o va prezenta Cosmin Seleși se numește Batem palma?, care este un show bazat pe noroc și distracție, la finalul căruia concurenți vor pleca acasă cu sume importante de bani sau cu unele mici. Totul se bazează pe noroc și dorința de risc, transmite Pro TV.

„Am tot primit întrebarea – Când revin în televiziune? Iar astăzi e oficial – De acum! Și vă spun asta direct de pe platoul de filmare de care mi-a fost atât de dor! 

Mă bucur atât de mult să revin alături de cei din echipa PRO TV pe care-i cunosc și în care am încredere, dar și mai tare sunt fericit de faptul că urmează să fiu iar aproape de cei de acasă, să le dau din energia mea și să mă hrănesc cu părerea lor”, a spus el, conform unui comunicat Pro TV.

Cosmin Seleși le promite fanilor că emisiunea Batem palma? va fi una plină de distracție și de momente trăite intens.

Atât le transmit: să nu rateze nicio ediție deoarece le garantez că va fi un show cum n-au mai văzut, că se vor distra, vor trăi la intensitate mare momentele în care concurenții câștigă sume mai mici sau mai mari… și la finalul cărora, vor spune cu siguranță: Batem Palma!”, a mai transmis acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *