Ellie White a filmat pentru noul videoclip în Grecia Fermecătoarea solistă a revenit în atenția fanilor săi cu un nou videoclip filmat tocmai în Grecia. Ellie White a profitat de vacanța cu familia și a filmat pentru „Hoț de dragoste”, noul ei single de care sperăm să te îndrăgostești vara asta.

Filmările pentru noul videoclip Ellie White au durat 2 zile iar locațiile alese au fost în Kavala și Hakidiki în Grecia. Elena a schimbat două ținute, totul a fost bine în prima zi de filmare însă în cea de-a doua zi echipa a fost deranjată de vântul care bătea foarte tare iar în timp ce filmau s-au udat toți, fiind pe plajă. „A fost primul clip filmat și produs exclusiv de noi. Echipa a avut 4 oameni și filmările s-au întins pe 2 zile. Am vrut să facem ceva cool așa cum și-a dorit Ellie. Am lucrat noi doi și montaj Pixel Battalion.

Ellie White si Doru Tinca

Piesa este compusă de de Ellie (linie muzicală și text) iar producția realizată de Maze și Adrian Saguna la EOK Records „, ne-a povestit Doru Tinca, partenerul vedetei. La rândul ei, Elena ne-a spus mai multe despre piesă dar și acest nou videoclip. „Nicicând oamenii nu s-au oprit din a celebra iubirea în toate formele ei, fie în formă scrisă, pictată sau cântată. Iubirea este singura constantă în această viață, lucrul la care aspirăm non stop de-a lungul existenței noastre, singura emoție care ne poate face să simțim că plutim pe cele mai înalte culmi sau că ne afundam în cele mai adânci peșteri. Iubirea poate începe de la o singură privire, o singură atingere, un singur cuvânt, și ne poate răscoli întreaga viață.

Iubirea este un subiect inepuizabil de inspirație, iar „Hoț de dragoste” este o piesă care are ca și sursă de inspirație iubirea. Ca toate piesele mele, de altfel. Sper că prin această piesă să vă trec prin emoțiile primei priviri, primei atingeri și a emoțiilor care vin val-vârtej în suflet. Să vă amintiți cu drag de o iubire care v-a făcut să vă simțiți așa, sau chiar să vă încălzească sufletul ceva ce simțiți chiar în acest moment. Enjoy the music!”, ne-a povestit solista.

https://www.youtube.com/watch?v=UDfIjgH4nbI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *