Radhu a lansat un nou videoclip la piesa „Con Tanto Amor”.Simpaticul solist român de muzică cumbia a revenit în țară după ce a colindat America latină și i-a încântat pe argentiniei cu vocea lui. Radhu a revenit și cu o piesă nouă la care a filmat un videoclip pe măsură. Acesta se numește „Con Tanto Amor” și face parte dintr-o trilogie despre care solistul ne-a povestit mai multe.  Radhu, pe numele său adevărat Radu Dobriceanu s-a întors de o lună din Argentina pentru a lansa videociplul piesei „Con Tanto Amor” cu care s-a prezentat pe la diverse emisiuni.  

Radhu are videoclip nou

„Piesa face parte de pe discul lansat în pandemie care a ajuns în Bilboard, abia anul acesta am reușit să-l aducem pe piață pentru că nu se mai produceau CD uri fizic pentru că a fost închisă fabrică din cauza pandemiei. Era doar digital în magazinele online. Trebuie să-i fac o lansare, mai am de promovat piese de pe el și-l exploatăm la maxim.

A doua piesă de pe album se numește „Con tanto amor” – Cu atâta dragoste”, este o melodie la care am lucrat cu producătorii lui Luis Fonsi și ai Gloriei Estefan. Vorbesc de Toni Cortez, un producător, trompetist, care a cântat cu cei mai mari artișți din industria asta muzicală, am avut că percuție băieții de la formația Rafaga și ideea de versuri îmi aparține însă au fost scrise de băiatul Laurei Zapata, Patricio Sodi.

Radhu lanseaza Con tanto amor

Mi-au plăcut mult și probabil că vom mai colabora și altă dată. Este un fel de trilogie a iubirii. Am început cu „Puro amor”, acea dragoste la care toată lumea visează, acel ideal, pe care ti-l imaginezi perfect, divin, te duce cu gândul că dragostea este că în visuri, un ideal, te duce spre divinitate. După care, a doua piesă, „Con tanto amor”, pe care o promovez acum se traduce „cu atâta dragoste”. În momentul în care dragostea respectivă este împlinită și ești mai fericit decât tu credeai, visai în prima parte în „Puro amor”.

Și atunci nu mai este așa, melancolică, este un pic mai caliente, mai în foc, pentru că ești în culmea fericirii, ești fericit, împlinit. Și pentru că era piesă de foc și cu multe trompete latino, te ardea, orecum. Și atunci că să răcorim urechea, am venit cu o ploaie metalică, o chitară electrică, să ne aducă un pic în zona de rock. E important soundul, trebuie să creezi soundul ca și o imagine. Trebuie să-l vezi”, a povestit Radhu.

https://www.youtube.com/watch?v=RsnfI_2OqpE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *