Eclipsa de soare are o putere incredibilă asupra omenirii!

eclipsaCosmosul este un trup viu, iar noi suntem părţi ale sale. Soarele este o inimă uriaşă, iar fiecare fior al său e resimţit până în cele mai mici vene ale noastre. Sună ştiinţific, dar este cât se poate de adevărat.

Eclipsa de Soare se produce atunci când Luna acoperă Soarele, moment în care lumina celui din urmă nu mai ajunge pe Pământ. O eclipsă parţială de Soare a putut fi observată şi din România, vineri, între orele 10.48 şi 13.04. Fenomentul astral a venit la pachet, cu o serie de reacţii, care pot provoca schimbări majore în viaţa oamenilor.

Luna Nouă în Peşti şi Eclipsa de Soare din acelaşi semn sunt reprezentanţi ai vechiului ciclu evolutiv. Astrologic, Peştii reprezintă finalitatea devenirii umane, iar Echinocţiu de Primăvară face trecerea într-o nouă etapă şi Soarele trece în semnul astrologic al Berbecului pe 21 Martie 2015. Această trecere este marcată de evenimente, care ne pot schimba percepţia despre viaţă.

Super moon, Eclipse and Spring Equinoxsmolny catMai mult, potrivit studiilor astrologice, în această perioadă trebuie să avem foarte mare grijă la deciziile pe care le vom lua. Este o perioadă în care partea emoţională va câştiga în faţa celei raţionale. Printre cele mai afectate zodii se numără: Fecioarele, Berbecii şi Balanţele.

Unii oameni asociază fenomenul cu o „perioadă a terorii”, în timp ce alţii privesc eclipsele solare, ca pe o parte a ordinii naturale a lucrurilor, care merită să fie privită cu respect, sau ca pe o perioadă de reflectare şi reconciliere. Ba mai mult, eclipsa de soare ne poate afecta sistemele energetice şi poate speria animalele.

Pe seama acestui fenomen sunt zeci de mituri şi legende în lumea întreagă. Acestea variază, de la cele privind vârcolacii şi dracii care fură Soarele, când e ascuns de Lună, până la cele potrivit cărora, acest fenomen este pedeapsa divină a lui Dumnezeu pentru păcătoşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *