Oana Cuzino

Oana Cuzino revine cu un nou sezon ”Ce se întâmplă, doctore?” sâmbătă, 26 septembrie, de la 10:30. Va fi un sezon în care echipa emisiunii va fi, ca de obicei, aproape de telespectatori, oferind explicații simple, ghiduri de orientare în cuplu, noțiuni de parenting ori psihologie, pe înțelesul tuturor.

Oana Cuzino va avea și în acest sezon invitați surpriză și vedete îndrăgite din România. Și, bineînțeles, românii vor primi în fiecare sâmbătă dimineața sfaturi utile în ceea ce privește nutriția.
Prima ediție va începe cu o călătorie extrem de interesantă în lumea produselor bio. Rafturile marilor magazine vor fi părăsite în favoarea câmpurilor cultivate de oameni simpli. Miza este colosală, iar pașii greșiți reprezintă o tentație pentru mulți dintre noi.
Irina și Răzvan Fodor vin cu rețeta pe care încearcă să o aplice pentru a savura din plin viața de familie.
Tot sâmbătă, Oana Cuzino va pleda și pentru abordarea sănătoasă a problemelor medicale! Nu la domiciliu, ci într-un cabinet, în prezența unui specialist. Un control făcut chiar și în stare aparentă de sănătate, poate prelungi viața cu 20 de ani!
Toate acestea, dar și multe alte informații utile și necesare unui trai sănătos, sâmbătă, de la 10:30, numai la PRO TV!
Ce se întâmplă, doctore? este emisiunea în care Oana Cuzino acordă atenție celui mai important aspect din viața noastră – sănătatea şi caută răspunsuri, împreună cu invitații săi, la tot ce este necesar pentru a rămâne în formă atât fizic, cât și psihic.
„Ce se întâmplă, doctore?”, în fiecare sâmbătă, numai la PRO TV!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *