veloterapie 2

Hairstylistul Cristi Pascu nu ne recomanda sa apelam la una din cele mai noi si mai in voga metode de a tunde parul, veloterapia.

Tehnica Velaterapiei, care consta in taierea parului cu focul, a fost adusa in actualitate recent de supermodelul Victoria’s Secret, Allessandra Ambrosio, dupa ce aceasta a postat o fotografie pe Instagram in care se expunea scurtandu-si parul cu flacara unei lumanari.

Acest procedeu de coafura brazilian a starnit un val de critici in randul hairstylistilor din intreaga lume. Cel mai cunoscut hairstylist din Romania, Cristi Pascu, nu face exceptie si explica motivele pentru care trebuie sa va feriti de veloterapie.

“Aceasta metoda este una primitiva si mi se pare ca unii nu mai stiu ce sa faca pentru a iesi in evidenta. Oricine poate observa ca un fir de par ars are terminatii grosolane, departe de perfectiune. Un fir de par ars nu face nimic altceva decat sa faciliteze despicarea ulterioara a parului. Aceasta tehnica poate fi folositoare doar in mica masura, atunci cand parul este ondulat si foarte uscat la varfuri. Personal, nu recomand aceasta metoda si nu o consider adecvata epocii in care traim”, declara Cristi Pascu.

Cristi Pascu este unul din cei mai experimentati hairstylisti din Romania, cu o activitate in domeniu de peste 20 de ani. Initiatorul concursului anual “Cel mai bun hairstylist din Romania”, Cristi Pascu le ofera sansa celor talentati si pasionati de coafura sa devina hairstylisti profesionisti, prin Academia de Coafura Cristi Pascu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *