S-a deschis cel mai mare și complex salon de înfrumusețare din România  cu cea mai performantă aparatură de remodelare corporală și facială. 

AZAR BEAUTY CONCEPT, un salon beauty salon de excepție, s-a născut din pasiunea pentru frumos, oferind un plus de valoare standardelor actuale din industrie.

Azar înseamnă renaștere, iar alaturi de echipa profesională, clienții nu vor avea parte doar de servicii de înfrumusețare, ci și de consultanță.

Datorită experienței acumulate în decursul anilor, am creat un sistem de tratamente bazate pe tehnologie de vârf. În prezent, abordarea echipei AZAR pe piață se concentrează pe nevoile omului modern, în continuă schimbare. De aceea, conceptul acestui salon/clinica este unul futurist și strâns legat de inovație și evoluție. Țelul lor este de a satisface orice nevoie legată de imaginea estetică a clienților noștri prin diversitatea și complexitatea serviciilor prestate.

Elena Ciftci are o experiență vastă în domeniu

Cu un record dovedit de activitate profesională în machiaj comercial, de modă și frumusețe, Ciftci Elena este întotdeauna la mare căutare pentru misiuni de machiaj  în publicitate, editoriale, videoclipuri muzicale, precum și TV și film. Fie că este vorba de o campanie de marcă sau de machiaj pentru apariția unei celebrități pe covorul roșu, Elena Ciftci are experiența și expertiza pentru a oferi rezultate de calitate în timp util. 

Elena preda și cursuri de machiaj

Elena Ciftci este o artistă în beauty din România , cu peste 11 ani de experiență și o reputație binecunoscută pentru furnizarea celor mai bune servicii din profesia ei.

Portofoliul de muncă al artistului  și istoricul impresionant al clienților este o dovadă a profesionalismului muncii sale. Ea demonstrează în mod clar nivelul de calificare și calitatea muncii sale oferite unei varietăți de clienți, mărci și corporații de profil înalt de renume mondial la nivel internațional, profesând 4 ani și in Londra oferind cursuri și servicii profesionale!

Clienții de top ai Academiei / Salon includ: Valentina Borcea, Nasrin Ameri, Bianca Dragușanu, Crina Matei, Elena Basescu, Gabriela Szabo, etc. Lucrările de modă și machiaj editorial ale Elenei au fost publicate în reviste tipărite și online din România, Ok! Magazine, Harper’s Bazaar, Elle Beauty, Celebritatea, Luxury Magazine, Ghidul Miresei, etc. Apariții în presa și televiziune : Kanal D , Prima TV , Pro TV , B1 TV , Național TV , Antena 1, Antena Stars și Antena 3.

Elena Ciftci poate oferi, de asemenea, o echipă de artiști specialiști în machiaj cu experiență pentru spectacole în culise și evenimente la scară largă, inclusiv oferirea oricăror servicii de coafură sau manichiură care ar putea fi, de asemenea, necesare.

www.azarbyce.com

TEL:  075421121

Str. Bulevardul Ficusului Nr.2 a 

București, sector 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *