vedete-la-Globurile-de-Aur-650x420

Alicia Vikander este una dintre cele mai apreciate actrițe ale momentului pentru rolurile sale din „Ex Machina” și ”The Danish Girl”. Tânăra vedetă nu a impresionat numai prin talent, ci și prin alegerile sale vestimentare. Alicia Vikander a ales o rochie albă, elegantă, fără mâneci, semnată Lous Vouitton și și-a câștigat un loc pe lista actrițelor cel mai bine îmbrăcate.

Alicia Vikander

Brie Larson a fost desemnată „cea mai bună actriță într-un film dramatic” pentru rolul din „Room”, dar a reușit să primească laude și pentru ținută. Vedeta a les o rochie aurie, din colecția Calvin Klein, și a strălucit la propriu pe covorul roșu!

Brie Larson

Citește și: Dezastre vestimentare la Globurile de Aur

O rochie cu paiete, semnată Dolce&Gabbana, a ales și Kate Bosworth și a arătat fabulos!

KATE BOSWORTH

Plină de eleganță a fost și Kirsten Dunst, care a optat pentru o rochie neagră, lungă, semnată Valentino. Bijuteriile discrete i-au completat perfect ținuta!

Kirsten Dunst

Imposibil de ignorat a fost Jennifer Lopez, care a optat pentru o spectaculoasă rochie galbenă, semnată Giambattista Valli.

Jennifer Lopez

Câștigătoare a fost și Jennifer Lawrence, care a obținut premiul pentru „cea mai bună actriță într-o comedie”, pentru rolul din filmul „Joy”. Vedeta a avut una dintre cele mai frumoase rochii și având în vedere că a pariat pe Dior, nu ne mirăm că a arătat atât de bine.

Jennifer Lawrencesursa. unica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *