Am intrat în luna cadourilor, în perioada în care dăruiești și vrei să surprinzi persoana dragă. Dacă nu ai inspirație și nu ai timp să cauți acel ceva cu care să impresionezi, îți putem face noi o sugestie interesantă: o pălărie elegantă atât pentru el, cât și pentru ea. Brandul ”Jos Pălăria” are o varietate de modele atrăgătoare.

Un cadou dulce sau unul folositor. Poate că ambele, iar pentru a doua variantă vă propunem să optați pentru un accesoriu la modă care câștigă tot mai mult teren. Este vorba despre pălării, iar brandul ”Jos Pălăria” vă pune la dispoziție modele atât de frumoase și de colorate, încât nu te poți hotârî la unul singur.

Căutam o pălărie albă

O pălărie oricum te scoate din anonimat, indiferent unde o porți, iar dacă este una albă, garantat 100%  va atrage toată atenția.

Atunci când asortăm o pălărie, ne putem gândi cum asortăm orice alt accesoriu, cum ar fi pantofii, geanta, bijuteriile sau eșarfele. Există varianta de a crea contraste puternice și atunci ne limităm la 2, cel mult 3 culori sau avem o gamă mai largă de opțiuni dacă mergem ton pe ton.

palaria alba
Pălăria albă

O pălărie albă te scoate din anonimat

Foarte în vogă sunt acum ținutele all white sau all nude, care înseamnă să te îmbraci din cap până în picioare într-o singură culoare.  Imaginați-vă un costum alb, cu pantalon și sacou cambrat, la care purtați o pălărie albă. Veți fi o prezență magnifică.

Poartă o pălărie albă în completarea unei ținute all white!

Dar să nu uităm că pălăria a redevenit un accesoriu de purtat în fiecare zi, așa ca o pălărie albă merge asortată și la un simplu T-shirt și jeans. În picioare puteți purta de la teniși la stiletto, astfel încât aveți o ținută de zi care se transformă ulterior în una potrivită și pentru o ieșire de seară.

Poți purta o pălărie albă în fiecare zi!

De reținut este faptul că pălăriile albe sunt rare, greu de găsit și de făcut, pentru ca necesită materii prime scumpe. La Jos Pălăria am pregătit pentru voi o colecție de modele de pălării albe, din fetru de lână impecabil, din fetru de iepure alb și cele mai spectaculoase sunt din velour de iepure alb. Sunt cele mai luxoase materiale folosite pentru pălării de cele mai mari case de modă din lume.

Palarie alba
Palarie alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *