Adina Buzatu si fiica ei, Sara
Adina Buzatu si fiica ei, Sara

Dacă în anii precedenți cunoscuta stilistă și-a aniversat ziua de naștere petrecând alături de fiica ei, Sara și prietenii apropiați, anul acesta, Adina Buzatu a fost marcată de decesul tatălui ei şi a decis, să nu își serbeze în niciun fel, ziua de naștere.

Concentrându-se pe managerierea celor trei magazine pe care le deține, stilista a și uitat de faptul că, pe 19 martie era ziua ei naștere, planificându-și întâlniri de dimineață până seara.

,, Am realizat ca e ziua mea în momentul în care am început sa primesc mesaje și urări pe Facebook . Coincidență sau nu, programasem pentru ziua de miercuri schimbarea colecțiilor de sezon. Fiind vorba de 52 de branduri diferite din Italia, Franța, Germania, Anglia sau Danemarca, colecțiile vin pe rând, se strâng toate la depozit și apoi se introduc în magazine. Schimbarea colecțiilor este un efort atât pentru echipa mea, cât și pentru mine, căci prefer să expun personal, noile produse, așa că m-a prins miezul nopții la magazine. Nu e un secret pentru nimeni că îmi pun tot sufletul în ceea ce fac, hainele din noile colecții sunt absolut superbe, asa că am considerat și acest lucru un fel de cadou! ” a povestit celebra stilistă.

Tot un cadou, dar unul cu o semnificație aparte, a venit și din partea Sarei care i-a transmis pe pagina ei de socializare un mesaj emoționant. ,, Ești cea mai bună prietenă a mea, ești sufletul meu, modelul meu de succes. Nimeni nu te poate înlocui. Ești cea mai importantă și așa vei fi mereu. Te iubesc, mami!”.

Foto 2 Foto 3
Din partea clienților, a echipei sale și a partenerilor de afaceri din străinătate, dar și din partea prietenilor, printre care și Răzvan Ciobanu, Ovidiu Komornic și Stephan Pelger, Adina Buzatu a fost răfățată cu cadouri și foarte multe buchete superbe de flori, aniversata spunând în glumă ca, zilele acestea, ar putea face concurență, cu succes, oricărei florării din București, dar că florile ei au suflet, pentru că sunt dăruite de către oameni dragi.

Adina Buzatu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *