andrei neagu

andrei neagu 3

Fanii muzicii bune au descoperit, cu siguranţă, videoclipul piesei „The Way She Moves”, unde fostul concurent de la Vocea României şi Românii au talent, Andrei Neagu, apare în scene extrem de sexy.

Piesa „The Way She Moves” a fost compusă de Gabriel Băruţă de la Mosquito Production. Producția a durat 3-4 zile, după care au început pregătirile pentru filmprile videoclipului.

„Sunt compozitor şi îmi produc singur versurile şi liniile melodice. „The Way She Moves” e o piesă cu un aer senzual inspirită din viața mea personală. Piesa e compusă de mai bine de un an. Pe atunci eram îndrăgostit de o fată, care mă făcea să simt toate lucrurile astea. Felul în care vorbește sau lucrurile la care mă făcea să sper sau să proiectez. Felul ei de a fi şi contrastul interesant, dintre partea sensibilă şi cea de femeie independentă. Am dorit să orchestrez piesa așa cum am simțit-o atunci când am compus-o. Simțeam nevoia de un aer fresh, american, dar în acelși timp pentru piata românească.

andrei neagu
andrei neagu

Clipul a fost regizat de Matei Sopterean. A fost o experiența inedită, care a durat aproape 26 de ore. Echipa a fost una minunată. La filmări a participat şi solista şi compozitoarea NAVI, care a jucat rolul uneia din fostele mele iubite. A luat rolul atât de în serios încât a mușcat din crucifix, iar apoi a făcut baie în lapte. Nu se vede din cadre, deoarece nu am vrut să facem un kitsch, gen baia Cleopatrei, dar au fost literalmente vreo 30 de litri de lapte în acea cadă. O alta scenă interesantă a fost cea în care, eu a trebuit să filmez ăntr-un tricou rupt, pantaloni subțiri si desculț, pe asfalt, pe un ger cumplit.

În povestea asta am fost băiatul aventurier, care nu reuşeşte să aibă o relaţie stabilă, până în momentul în care o întâlneşte pe “EA”. Matei Șopterean a fost regizor si D.O.P. la acest clip, iar scenariul este rezultatul colaborării noastre. Eu am venit cu idei, iar Matei a conturat totul, exact așa cum trebuie. Scena de dragoste a fost probabil cea mai intensă din tot clipul. Nu mi-a fost deloc greu să o filmez, întrucât am jucat un rol, am captat vibe-ul Alexandrei, colegei de filmare și m-am mulat pe situație”, ne-a povestit Andrei Neagu. Solistul va intra din nou în studioul de înregistrări, pentru că are o mulţime de surprize muzicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *