Iuliana Marciuc stă de vorbă cu trei mari învingători în lupta cu viaţa

În această săptămână, Iuliana Marciuc aduce la „Destine ca-n filme”, poveştile impresionante ale unor trei bărbaţi, care au reuşit să depăşească toate obstacolele, pentru a va viaţă planurilor lor.

Destine Marciuc pe cal la circ 24 martieTom Andreassen este un norvegian care în 1990, când a venit pentru prima dată în România, a luat contact cu lumea de sub pâmănt – cu copiii străzii care trăiau în canalele de la Gara de Nord. Din dorinţa de a-i ajuta, Tom nu numai că s-a împrietenit cu ei, dar a trăit o perioadă alături de ei, sub pământ, pentru a-i înţelege mai bine. Acum Tom îşi împarte viaţa între Norvegia şi România, fiind convins, că destinul său, este acela de a-i ajuta pe copiii şi oamenii străzii, de la care a avut multe de învăţat, şi care, l-au ajutat să devină, ceea ce este astăzi.
Destine Marciuc si Andreescu 24 martie Cel de-al doilea erou al acestei ediţii este Bogdan Lazăr Andreescu, al cărui destin a fost schimbat de un accident. După ce a fost forţat să renunţe la judo, sport în care făcuse performanţă, el alege să se regăsească în arta spectacolului de circ, însă, şi viaţa de acrobat a însemnat pentru el, multe accidente. Dezamăgit de oameni, cei mai buni prieteni ai lui Bogdan sunt acum caii şi… un papagal.
Destine Marciuc si Grimberg 24 martieŞtefan Iosif Grimberg – unul dintre cei mai cunoscuţi galerişti şi negustori de artă din România, a pornit de la colecţionarea timbrelor şi a cutiilor de chibrituri. Apoi, a trecut la lucruri modeste, ce puteau fi cumpărate din bursa sa de student. Mai târziu, a început să se înconjoare de obiecte de artă, tot mai valoroase şi mai rare. Aşa a ajuns să facă o pasiune pentru lucruri autentice, iar dragostea de frumos l-a ajutat pe Ştefan Grimberg să pună bazele unei cunoscute galerii de artă.
La „Destine ca-n filme” – marţi 24 martie, de la ora 21.00, la TVR 2. Emisiunea este programată şi la TVR HD miercuri, 25 martie, de la 20.10.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *