FUEGO – “Dincolo de a fi artist, mă consider un

 povestitor al vieții, prin cântec”, 

FUEGO MUSIC Official, 27 mai 2015

“Am fost recent la un concert de marcă. Persoană importantă, nu spun cine, dar plecând de acolo am rămas cu o idee. Ce inspiră muzica? Ce teme tratează muzica prin cuvântul său? Acolo se spunea, cu reproș, că în muzică se repetă la infinit aceleași teme, simpliste.

Eu știu bine un lucru. Melodia se completează prin text. Fie că-i facil, ori complex, textul însoțește o poveste. Iar povestea aceasta trece prin filtrul artistului. Tocmai de asta mi-a plăcut mereu să spun povești. Iar dincolo de a fi artist, mă consider un povestitor al vieții, prin cântec. Și mă bucur tare când mă oprește cineva sau mă sună și îmi spune că se regăsește într-un cântec de-al meu …

E firesc că nu se poate ca una să existe fără cealaltă. Dar mai știu că o piesă nu trebuie construită pentru succes neapărat.

Ea trebuie să spună ceva, să distreze, să emoționeze, să aline, să împace, să răzbune, să unească. De asta am vrut, pe parcursul carierei mele, să cuprind în cântec, fie că a fost pop ori colindă, latino sau popular, cât mai multe stări, unele dintre ele fiindu-mi chiar experiențe proprii despre oameni și fapte.

Zi cu multe povești muzicale vă doresc!”

Paul Surugiu – Fuego

FUEGO MUSIC Official

27 mai 2015

3 thoughts on “FUEGO – “Dincolo de a fi artist, mă consider un povestitor al vieții, prin cântec””
  1. Cei mai multi dintre noi, ne regasim in muzica lui Paul Surugiu. Muzica lui, este o muzica sensibila, aparte, muzica de suflet, muzica de poveste. „ATUNCI CAND ITI CANTA SI RECITA, FUEGO ORICE ZI E SARBATOARE”. Doresc acelora care il asculta sa se lase invaluiti de frumusetea glasului limpede si frematator si de interpretarea-i de o desavarsita daruire pentru ca in mod sigur binele, le va locui fiinta.
    SUCCES SI NUMAI BINE!!!

  2. Diferenta dintre FUEGO si marea majoritate a cantaretilor nostri este ca toate cantecele sale,indiferent de genul muzical abordat,au un text,sunt adevarate povesti traite de multi dintre noi,.Iar cand pe langa textele care ne rascolesc sufletul exista si melodii deosebit de frumoase si o interpretare perfecta,asa cum e tot repertoriul lui,succesul este garantat!!FUEGO esti artistul care face din orice cantec interpretat un slagar… Felicitari,Paul si-ti multumesc ca prin muzica ta ne faci sa uitam de greutatile cotidiene,ne faci viata mai frumoasa si ne faci fericiti!Iti multumesc ca existi!

  3. Muzica lui Fuego este pentru multi dintre noi o poveste a sufletului in care fiecare se regaseste in anumite momente din viata…El
    interpreteaza melodii sensibile, de suflet, care in scurt timp ajung slagare, ascultate si fredonate cu mult drag de publicul care-l admira si apreciaza. Paul, felicitari, succes si multa putere de munca!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *