Puterea naturii asupra oamenilor este uimitoare. În natură îţi încarci bateriile, îţi aduni gândurile şi te poţi bucura de acele momente de linişte absolută. Este binecunoscută puterea vindecătoare a naturii şi efectul ei asupra stării de spirit a celui care îi caută liniştea. Plantele, copacii, cerul, pământul, susurul apelor şi ciripitul păsărilor sunt elemente care îţi alungă stresul şi energia negativă pentru a lăsa loc echilibrului şi armoniei.

Primăvara şi-a intrat în drepturi, iar natura s-a trezit la viaţă. Este un bun prilej să-i dai voie naturii să te elibereze de stresul cotidian şi grijile care te frământă. Primăvara este momentul ideal pentru detoxifierea organismului şi nu în ultimul rând a gândurilor, pentru un început plin de energie şi poftă de viaţă. În lume există locuri care sunt mai mult decât simple destinaţii turistice, locuri în care natura te îmbrăţişează şi te vindecă. Descoperă-le alături de noi!

Muntele Kailash, Tibet

Muntele_Kailash

Muntele Kailash din Tibet este un loc sacru pentru patru religii importante din lume, respectiv Hindu, Jain, Bon şi Buddism. Acest loc este considerat sacru şi este vizitat anual de mii de pelerini veniţi să parcurgă drumul spiritual spre culmea muntelui. Interesant este şi faptul că din apropierea Muntelui Kailash izvorăsc patru râuri importante: Brahmaputra, Indus, Ghaghara şi Sutlej şi care curg în direcţii diferite, cursul lor fiind orientat după punctele cardinale. Muntele Kailash este locul sfânt din Tibet unde te vei putea conecta cu natura.

Uluru, Australia

Uluru

Acest masiv stâncos izolat în deşertul Australiei este considerat inima spirituală a continentului. Uluru, cunoscut şi sub denumirea Azers Rock sau Muntele de granit roşu oferă un peisaj deosebit în pustiul deşetului australian. Băştinaşii zonei cred cu tărie că Uluru a fost ridicat de strămoşii lor, la începuturile timpurilor, şi că este un loc de mare încărcătură spirituală. În peşterile din Uluru încă se mai practică ritualuri şi ceremonii.

Mai mult aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *