Bianca Draghiciu, fetița care a uimit cu frumusețea ei la un concurs de miss de peste hotare, a defilat pentru designeri de renume din America la celebrul eveniment de modă, ”New York Fashion Week”, alaturi de fratele ei, Eric (8 ani). 

Frumoasa puștoaică are 14 ani și jumătate și este originară din Sibiu. A ajuns în SUA cu Școala de modeling Cleopatra Popescu din Sibiu, unde Bianca a început cursurile la vârsta de 7 ani. Puștoaica noastră a urcat pe podium de trei ori, în trei zile diferite și a îmbrăcat ținute pentru ”Strada Boutique România”, ”Bebe’s and Lisa’s New York” , dar a defilat și în ținutele designerului american Krissy King New York.

Bianca Draghiciu

În 2016, modelul Bianca Drăghiciu avea 11 ani și a cucerit juriul cu frumusețea ei, la o competiție importantă din Bodrum,Turcia, la concursul internaţional ”Little Miss World Universe 2016”, când a câștigat două titluri de frumusețe: “Supermodel of the World” şi “Best of the Best”.

Bianca

Și fratele Biancăi, Eric Drăghiciu a câștigat în 2016, un titlu de Miss la concursul Little Miss/Mister World 2017 și a fost desemnat cel mai frumos băiețel din România.

Eric Draghiciu
Eric Draghiciu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *