Loredana GrozaLoredana Groza

Copil rebel, dar şi divă absolută, sensibilă, dar şi puternică, dominatoare şi vulnerabilă. Într-un singur cuvânt, Loredana! Regina incontestabilă a muzicii pop lansează piesa şi videoclipul „Sex pe canapea”, înainte de sărbătoarea dragostei – Dragobetele.

Noul single semnat Loredana – Sex pe canapea – este, în esenţă, o odă adusă iubirii, spusă într-un mod ferm, erotic şi inteligent. Artist cameleon, Loredana reuşeşte încă o dată să surprindă publicul atingând prin cântec un subiect tabu, atracţia sexuală. Iubire sau dorinţă trupească? Chiar dacă vorbim despre una dintre cele mai naturale activităţi umane, sexul, sau despre acel sentiment pe care îl simţi când ştii că ţi-ai găsit jumătatea, depinde doar de noi să decidem ce ne face fericiţi. Important este să ţinem minte că dragostea nu este doar #SexPeCanapea!
Melodia „Sex pe canapea” este compusă de către Loredana, iar videoclipul a fost regizat de către Bogdan Daragiu.

Loredana Groza
Loredana Groza

O artistă cu o carieră remarcabilă, LOREDANA se reinventează în fiecare an și pentru fiecare generație. Timp de peste trei decenii, Loredana a cântat despre iubire în nenumărate genuri și stiluri, fie că a interpretat muzică pop, rock, populara, jazz, jamparale, blues sau musical. A căutat în muzica sa toate definițiile, nuanțele și semnificațiile cuvintelor care exprimă cele mai misterioase și puternice stări sufletesti: iubire, dragoste, dor, nostalgie.
Loredana celebrează 20 de ani de Agurida printr-un concert eveniment la Sala Palatului – Agurida XX. AGURIDA 20 este chintesența a 20 de ani de aventură muzicală excepțională. La mai bine de trei decenii de carieră, 24 de albume, peste 600 de cântece, si peste 2000 de concerte, Loredana se întoarce în universul Aguridei, un tărâm fantastic, o alegorie de simboluri şi tradiţii româneşti.

Loredana Groza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *