Prezentatorul iUmor, Dan Badea, despre rețeta succesului: “Dacă reușești la iUmor să stârnești râsete, nu există sală din țara asta pe care să nu o poți cuceri”

Aflat la filmările pentru cel de-al optulea sezon iUmor, emisiunea care va fi difuzată începând din 22 februarie, în fiecare sâmbãtã, de la ora 20:00, la Antena 1, prezentatorul show-ului, Dan Badea, vorbește despre emoțiile pe care le are de fiecare dată când apare în fața juraților în calitate de invitat special, dar și cum un număr reușit pe scena iUmor îți poate garanta succesul la nivel național.

“De fiecare dată când urc pe scena iUmor am emoții. Încerc să le dau aripi concurenților și să îi fac să conștientizeze cumva ce urmează să se întâmple pe scenă și care sunt diferențele între o sală de stand-up și platoul de filmare iUmor. Consider că sunt ușor avantajați cei care nu au mai fost în săli de stand-up, pentru că reperele noastre se bazează pe public, iar la iUmor este un platou de televiziune, publicul este departe, nu se creează acea intimitate și acea conexiune. Am urcat pe scena iUmor, dar când ajung în fața juraților chiar și eu am emoții și aștept reacția lor și a publicului. Dacă reușești la iUmor să stârnești râsete, să îți faci numărul bine, nu există sală din țara asta pe care să nu o poți cuceri!”, a declarat Dan Badea, prezentatorul iUmor.

Dan Badea si Serban Clopot la iUmor
Dan Badea si Serban Clopot

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac continuă în cel de-al optulea sezon ”iUmor”, care va avea marea premieră sâmbătă, 22 februarie, de la ora 20:00, la Antena 1, căutarea celor mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație. Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Astfel, câştigătorul fiecărei ediții se va califica direct în finală!

Cei care consideră că au umor și că pot face o țară întreagă să râdă se pot înscrie în continuare, pe toată perioada audițiilor ”iUmor”, pe http://casting.a1.ro/iumor/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media