Adela Diaconu lanseaza la Bucharest Fashion Weekk, o colectie de haine, dedicata campionilor!

Rezerva 4Ciprian Vaida

Campionii, noua colectie a Adelei Diaconu, intre minimalism si cromatica estivala!

Sportul si personalitatile mari ale sportului romanesc sunt tema principala de inspiratie, a noii colectii semnata de Adela Diaconu si Ciprian Vaida pentru vara 2015, care va fi prezentata in cadrul Bucharest Fashion Week.

Colectia “Campionii” imbina armonios linia minimalista a tinutelor, inspirate din rochiile clasice de tenis, cu decupajele geometrice, cromatica vesela si imprimeuri ce redau stilizat siluete de sportivi, transmitand energie. Colectia este realizata in mare parte manual si din tesaturi 100% naturale, fiind creata exclusiv pentru show-ul de prezentare. Texturile placute, naturale, dau tinuta elementelor de vestimentatie in concordanta cu tonul sport si functional al colectiei. Accentele de feminitate sunt aduse de paleta de culori folosita de Adela, o cromatica vie, estivala, de la nuante tari, energice, la tonuri calde si pastelate. Si de aceasta data, ingenioasele tinute ale Adelei vor fi completate de coafuri realizate de Ciprian Vaida si tanara sa echipa de stilisti. Surprizele nu se vor opri aici, insa mai multe, veti vedea pe 25 aprilie, pe scena de la Bucharest Fashion Week, cel mai mare festival de moda din Romania. In cadrul colectiei semnata Adela Diaconu nu vor lipsi campionii de top ai Romaniei.

Afis Campionii bunAfis Campionii bun

Colectia ”Campionii” by Adela Diaconu & Ciprian Vaida

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media