11067586_10204988114914926_500999685_o de la stefi
James Arthur a venit în România, zilele trecute, pentru a susține un super concert la Cluj. Cel mai cunoscut câștigător X Factor din întreagă lume,englezul care a dat lovitura cu celebrul hit „Impossible”, a fost tratat regește și s-a simțit minunat în orașul de pe Someș.
Până să susțină show-ul în clubul „Noa”, James a petrecut tot weekend-ul alături de Andrei Dumitriu,cunoscut publicului drept sosia lui Bote datorită asemănării cu apreciatul designer. Prezentator al emisiunii „U Night” i-a arătat britanicului Clujul și apoi i-a luat și un interviu pentru show-ul sau, bazat pe atmosfera din localurile de noapte.
„Deși este un superstar, James Arthur nu a avut fițe și a apreciat pe toată lumea. Este un cântăreț de o modestie rară și un mare talent și are o voce live care a fermecat mulțimea încă de la primele versuri. Transmite o energie pozitivă și mi-a plăcut mult că a cântat din suflet și nu neapărat pentru bani. Dincolo de scenă, este un tip interesant, i-au plăcut fetele din Ardeal și era numai cu ochii după ele, și cu unele ardelence a și flirtat. S-a bucurat apoi și de tratamente speciale, întrucât patronul clubului care l-a invitat în țara noastră i-a pus și lui și mie la dispoziție limuzine și am dat o tură prin împrejurimi. Pe urmă, am și luat masă la un restaurant elegant, în timp ce seara ne-am bucurat de concert,dar și de petrecerea din locația clujeană. La final, ne-am strâns mana bărbătește și am hotărât să facem un interviu în Anglia peste puțin timp” , a povestit Andrei Dumitriu, care a fost și amfitrionul lui James Arthur în România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *