Oliver Popa si Mary lanseaza piesa “Hello”

oliver foto

“Hello”, noua piesa cantata de Oliver Popa si Mary a fost compusa de DJ Raoul Russu alături de Sandu Nicolae – Nixel, pe textul lui Mihai Adrian Lungu şi înregistrată în studioul MA-Studio.

Oliver colaborează cu Crina Mardare şi ajută tinerii talentati să îşi găsească drumul în muzică, avand nenumărate apariţii tv şi concerte atât în ţară, cât şi în străinătate. Mary e o tânără exotică, foarte drăguţă, un adevarat mix de naţionalităţi, care ne-a declarat, că prin vene îi curge sânge din Nigeria, Franţa şi România.
Ea a urmat cursuri de actorie şi modeling la Milano unde a avut ocazia să joace şi în reclame tv. Însă pasiunea ei pentru muzică a fost mai mare şi a decis să îşi încerce norocul şi în acest domeniu. “Oliver era în căutare de o voce feminină şi aşa a început frumoasa noastră colaborare la această piesă. Şi sperăm că nu va fi ultima” a declarat Mary.
Cei doi solisti pregătesc multe surprize muzicale pentru acest an. Ascultaţi în continuare piesa, şi ţineţi legătura cu ei pe pagina de Facebook OLIVER.Official.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media