horoscop-2016-691x360

Dupa cum se stie, exista o vorba “Schimbi locul, schimbi norocul.” si nu este una in vant deoarece, intotdeauna, vibratia unui loc amprenteaza destinul nostru. Au fost cazuri in care persoane, dupa ce au plecat intr-o vacanta intr-o anumita destinatie, fie s-au casatorit la intoarcere, au intalnit persoana potrivita, fie s-au separat de partener, sau in unele situatii, problemele sau lucrurile frumoase au inceput in momentul atingerii respectivei destinatii. Din ce motiv se intampla acest lucru?

Noi suntem ca niste antene care capteaza energiile planetare, fie ca vrem, fie ca nu, suntem supusi acestor energii. De exemplu, in momentul de Luna Plina foarte multe persoane spun ca se simt obositi, dar nu pot dormi si ca au o stare de nervozitate. Este bine de stiut ca inaintea momentului de Luna plina apetitul creste, dar in egala masura creste si numarul de dischinezii biliare si problemelor cu rinichii. Imaginati-va ca Luna se manifesta pe cer in orice parte a Globului, numai ca unghiul pe care-l face cu Pamantul intr-o anumita tara este diferit de unghiul pe care-l face cu tara in care traiesti. Astfel ca, intr-o anumita destinatie poate fi bine si folositor sa mergi pentru destinul tau, iar in alte situatii sa nu fie recomandat.

Povestea unui astrolog care a ignorat semnele …

A existat un caz celebru in lumea astrologiei, un medic din Anglia care era pasionat de astrologie si a plecat in zona Filipinelor impreuna cu sotia in vacanta, desi stia ca din punct de vedere astrologic pentru el acea destinatie nu este benefica si este cu un risc crescut catre accident. Nu a luat in serios calculele pe care chiar el le facuse, ajunge la destinatie si ii loveste o barca in timp ce stateau la plaja, stand in coma mai mult de doua saptamani si intorcandu-se acasa  cu foarte multe probleme fizice. Intr-un interviu recomanda cu tarie fiecaruia dintre noi sa calculeze, sa se informeze cu privire la beneficitatea zonei in care urmam sa mergem pentru a evita anumite situatii nedorite. Astfel m-am gandit sa calculez zonele benefice pentru fiecare semn zodiacal, cu specificarea ca aceste zone se schimba de la an la an, ceea ce este benefic anul acesta este posibil sa nu mai fie si la anul.

Planetele retrograde si nevoia de relaxare

Anul acesta este foarte importanta relaxarea. Vara vine dupa o perioada destul de complicata pentru toate semnele zodiacale, cand 5 planete importante s-au aflat sau unele isi vor continua mersul retrograd:

Iata de ce, perioada 1 Iulie-29 August este un moment excelent pentru vacanta, pentru relaxare si incarcarea bateriilor fiecarui semn zodiacal. Toamna revine in forta, luna Septembrie nu va fi una comoda, va fi mai complicata, de aceea este bine sa ne incarcam bateriile intr-o vacanta frumoasa, odihnitoare pentru a avea forta si determinare pentru evenimentele ce urmeaza sa se produca in toamna.

sursa: roastrolog.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *