beautiful-sunset-refacuta-jpg

Solstiţiul lunii iunie cade pe data de 20, în aceeaşi zi ca Luna Plina. Acest lucru are o semnificaţie particulară şi va amplifica energiile cosmice alea acestei zile deja puternice. 

În emisfera nordică, solstiţiul reprezintă începutul verii. În această zi, vom avea cea mai lungă perioadă de lumină solară si cea mai scurtă perioadă de întuneric.

Solstiţiul de vară este un moment puternic al fertilităţii, celebrării si exprimării de sine. Este o perioadă pentru a sărbători energia masculină. Forţa de acţiune, intenţia si motivaţia. Este un moment pentru a ne deschide inimile spre lumină şi să îmbraţişăm vibraţia naturii.
Solstiţiul de vară aduce mai departe energie şi ne ajută să ieşim din starea interioară de a fi şi să intrăm în lumina. Tot ceea ce am contemplat de-a lungul lunilor de iarnă poate fi acum revărsat, şi un sentiment de libertate şi lumină poate fi simţit.

Cuplează toate acestea cu Luna Plină, şi acest solstiţiu are mai multă potenţă. Luna Plină este momentul zeiţei, şi în multe feluri, această zi va fi ca întâlnirea Zeului Soare cu Zeiţa Lunii. Este vorba despre combinarea Masculinului cu Femininul în scopul de a crea o armonie deplină. Aceasta fuziune energetică a Luminii cu Întunericul este extrem de puternică şi este probabil că vom lepăda mai mult decât doar hainele noastre de iarnă.

Această reuniune puternică a Lunii este despre autenticitate completă si expunere. Este vorba despre eliberare deplină si completă a tot ce ne-a ţinut pe loc în aceasta viaţă şi în vieţile anterioare, pentru a păşi in nou.

20 iunie este un moment de renaştere completă, iar dacă vă adaptaţi la murmurul spiritului vostru, aţi putea avea doar o idee cu privire la ceea ce este în stoc pentru voi pe calea de urmat.
Aceasta energie puternică vă va ajuta sa obţineţi o înţelegere mai clară a cine sunteţi, scopul vostru şi care ar fi următorul pas pentru voi.

În emisfera sudică, Solstiţiul lunii iunie produce începerea iernii. În această zi, noaptea va fi cea mai lungă, iar ziua va fi cea mai scurtă.
Acesta este un moment pentru a merge în interior si a vă pregati să cercetaţi în adâncul sufletului vostru. Este un moment pentru a vă muta departe de lumină şi a intensifica munca interioară pentru a afla cine eşti şi încotro te îndrepţi.

Solstiţiul de iarnă este o ocazie pentru a venera Zeiţa Lunii, şi pentru a sărbători creativitatea, intuiţia si auto-îngrijirea.
Deoarece Solstiţiul de Iarnă cade în noaptea de Lună Plină, această energie devine extrem de puternică, iar Zeiţa Lunii se va asigura că săpaţi direct în inima adevărului.
Această energie este foarte dominantă, şi vă va ajuta să vă adânciţi în locurile voastre cele mai profunde, întunecate, ascunse pentru a avea un sens a tot ce s-a întamplat în jurul vostru. Nu este o perioadă pentru a vă concentra pe exterior, dar în schimb, este o perioadă pentru a va concentra pe interior.

Mai mult aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *