Artistul a vrut sa stea intr-o camera de fite a unui hotel de cinci stele, cu oglinzi imense, si sa aiba in meniu branza elvetiana sau o sticla de vin alb rece la gheata!
Pe 8 noiembrie, Al Di Meola, unul din cei mai mari chitariști ai lumii, revine in Romania, la Iasi, capitala culturala a Moldovei, orașul care l-a primit cu bratele deschise si anul trecut la Festivalul International al Educatiei, FIE2016.
Aflat intr-un turneu european, in Italia, Germania, Cehia, Polonia, Slovacia, Olanda, Spania si Anglia, Al Di Meola  va concerta pe scena Teatrului National din Iasi, de data aceasta, intr-o formula inedita, alaturi de alti doi instrumensti, astfel ca iubitorii muzicii lui se vor bucura atat de melodiile sale deja consacrate, piese celebre care poarta marca Piazzolla & Lennon & McCartney, cat si de mai multe compozitii noi!
Ca orice star international, chitaristul american are si o serie de pretentii de la organizatorii evenimentului! Al Di Meola va locui, pe toata perioada sederii la Iasi, la un hotel de cinci stele, unde are rezervata o suita luxury speciala, dotata printre altele cu oglinzi uriase. “ A fost una dintre cerintele exprese ale muzicianului”, au spus organizatorii, care mai sustin si ca meniul solicitat este si el unul sofisticat!
“Branza elvetiana, somon fara sos, pui la rotisor si legume la abur, iaurt degresat, fara grasime, cu cel mai mic gramaj de zahar, carne asortata curcan, pui, vita, dar si humus, fructe proaspete constand in banane, mure, portocale sau pepene! In privinta bauturilor, el a cerut  apa zero, bere, o sticla de vin alb rece la gheata si una de vin rosu”, au mai spus cei care se ocupa de concertul celebrului Al Di Meola la Iasi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *