Vești bune pentru entuziaștii de tatuaje și piercinguri. Weekend-ul viitor se desfășoară cea de-a VIII-a ediție a ”Convenției Internaționale de Tatuaje de la București”,  la Crystal Palace Ballrooms. Sunt așteptați zeci de artiști din domeniu, iar cei prezenți se vor putea delecta cu un concurs interesant în cadrul căruia va fi desemnat Mister Tattoo 2017.
 
Au mai rămas patru zile până la cel mai important eveniment care strânge artiști tatuatori dar și împătimiți ai acestui domeniu din toată țara dar și din străinătate. Astfel, pregătirile pentru cea de-a VIII-a a ediție a ”Convenției Internaționale de Tatuaje de la București” sunt în toi, iar anul acesta timp de trei zile magice, adică pe 13, 14 și 15 Octombrie, la Crystal Palace Ballrooms, vis a vis de Piața de Flori Coșbuc, organizatorii în frunte cu Costi Azoiței se vor întrece în surprize. Peste 80 de artiști tatuatori internaționali sunt gata să îți transforme corpul în adevărate opere de artă, așa că cei care vor să se tatueze la unul dintre aceștia se pot înscrie pe http://tattooconvention.ro/artists-participants.
Printre primii eroi confirmați ai poveștii ITCB de anul acesta îi numim pe finlandezii de la Bobo Loco’s Carneval, un freak show care va lăsa participanții cu gura căscată, vor îmbina elementele old school cu noi trucuri, iar băieții vor face demonstrații de aruncări cu săgeți în ținte vii, evadări din situații limită, ce poate face cel mai puternic om din lume și alte surprize pe care va trebui să le vezi cu ochii tăi pentru a le crede!
De coloana sonoră live a noului capitol din povestea noastră cu multă cerneală se vor ocupa The Mighty Ski King – cel în al cărei muzică regăsim influențe ale unor legende vii precum Johnny Cash, Elvis Presley sau Lemmy Kilmister, The Crazy Plumberssingura trupă de psychobilly / rockabilly / vintage Rock n Roll din România, Mircea Vintilă & Cristi Dumitrașcu – 2 reprezentanți de seamă ai primei generație folk din România și Roman Abrasax, un talentant saxofonist din Republica Moldova.
 
Jeremy Hanna, reprezentantul bine cunoscutei linii vestimentare Sullen face parte din invitații speciali ai eveimentului de unde vei putea, bineînțeles, să și achizitionezi produsele care îți plac.
 
Vei avea parte de un super show de live painting semnat de artiștii Marius Jucan & Várnai Krisztina, care vor picta pe o pânză de 170m/120m.
 
Biletele sunt disponibile în rețelele Kompostor și Eventim, în magazinele  Germanos și la fața locului. Abonamentele pentru toate cele 3 zile costă 50 lei, iar abonamentul VIP 150 lei, care oferă suplimentar un tricou Sullen, un lanyard și acces la after party-ul oficial al convenției. Mai multe informatii sunt disponibie online: www.tattooconvention.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *