Copiii spun… emoțiile sunt bune, debutul editorial al bine-cunoscutului entertainer și prezentator TV Virgil Ianțu va apărea în curând la Editura Pandora M. După cursurile de dezvoltare personală pentru cei mici – „Copiii spun… un curs ca o joacă” – și seria online „Copiii spun… cu Virgil Ianțu”, acesta pregătește prima sa carte pentru pici, în care vom afla ce putem face cu emoțiile.

„Copiii sunt inestimabili în viețile noastre. Și cel mai adesea ne confruntăm cu tot felul de probleme în comunicarea cu ei. Încrederea în sine și inteligența emoțională se consolidează de la vârste fragede și este foarte important modul în care cei mici percep relația lor nu numai cu părinții, ci și cu ceilalți. Aceasta este și miza cărții…”, spune Virgil Ianțu despre primul său volum Copiii spun… emoțiile sunt bune.

 Cartea va apărea peste aproximativ o lună în colecția PanDA a Editurii Pandora M (Grupul Editorial TREI). Aceasta se adresează copiilor de 7-9 ani și își propune să-i ajute să capete încredere în sine, să se prezinte în public și să afle că emoțiile sunt bune. Cu frumoasele ilustrații ale Irinei Maria Iliescu, și beneficiind de girul unui psiholog de copii, cartea se adresează atât părinților care doresc să-i ajute pe cei mici să-și învingă timiditatea, și/sau să construiască o mai bună relație cu copii lor.

Cei mici vor afla cum se transformă frica de eșec în emoție pozitivă, cum scăpăm de vocea aceea mică și enervantă, care ne spune că n-o să reușim ceva și în special cum ne pregătim pentru a dărui celorlalți trăiri autentice, intense, pozitive. Copiii spun… emoțiile sunt bune este o poveste în care se vor regăsi toți cei care au avut de-a face la un moment dat cu teama de a sta în fața unui public mai mare sau mai mic… și l-au cucerit!

După ce a creat atelierul de dezvoltare personală Copiii spun – un curs ca o joacă, și recenta serie online de pastile de „înțelepciune copilărească” cu aproximativ același nume, acest prim volum vine natural pentru Virgil. Cele trei filoane ale proiectului Copiii spun sunt dezvoltate împreună cu Romanian Artists Agency, alături de care autorul pregătește noi proiecte pentru cei mici.

Editura Pandora M înființată în anul 1995, se concentrează pe selecția celor mai interesanți autori și comunicarea titlurilor lor. Prin efortul ei de a impune literatura de calitate Pandora M susține și îmbogățește oferta culturală românească.

PanDA, deși este cea mai nouă dintre colecțiile Pandora M, se bucură deja de confirmarea micilor cititori, care  s-au îndrăgostit de primele volume din seriile Oli, Elmer, Mog, Max și Pom Pom, de Arthur cel supărăcios, de Millie cea cocheta și de simpaticul Brotac. Selecția PanDA este diferită de celelalte colecții de pe piața editorială românească prin aceea că fiecare titlu este combinația ideală de text și ilustrație, pentru că am avut grijă să căutăm cei mai talentați ilustratori și cele mai frumoase texte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *