O cantareata lucreaza pe santier! Despre cine este vorba

Cantareata Ema Stoican este studenta in primul an la conservator si canta si la violoncel de cand se stie. Pe langa concerte si aparitii in presa, EMA munceste din greu pentru a fi independenta financiar. Artista a ales sa sarbatoreasca ziua de 1 mai prin munca. Daca majoritatea cantaretilor s-au aflat pe litoral, Ema a ales sa mearga pe santier. Artista si-a pus echipamentul de munca si s-a apucat de treaba. Nu a mers sa le cante muncitorilor ci sa vada stadiul lucrarilor de constructie. Aceasta este diriginte de santier cu jumatate de norma la un complex rezidential.

”Poate vi se pare ciudat sa ma vedeti pe un santier, sa lucrezi in constructii e o meserie pentru barbati, dar eu vreau sa arat ca poate fi facuta si de femei. Nu-i usor sa te impui in fata meseriasilor din constructii cum nu-i simplu nici sa te impui pe piata muzicala.Consider ca nu este rusinos sa faci orice meserie atata timp cat o faci cu seriozitate si placere”

Ema Stoican a scos de curand un single- NU SPUNE NU, compus de Adi Sana.Piesa s-a impus pe pietele muzicale din Grecia, Cipru si Republica Moldova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media