Printre cel mai mare tabu al vedetelor de la Hollywood este sa admita ca si-au facut interventii estetice. Chiar daca este vorba de un filler sau o procedura cosmetica mai serioasa, media este cea care face speculatii in lipsa confirmarilor superstar-urilor. Insa vremurile se schimba, trendurile de asemenea, iar cateva celebritati curajoase aleg in sfarsit sa vorbeasca despre experientele lor.

Courteney Cox a recunoscut in 2017 ca obisnuia sa foloseasca multe substante injectabile si acest lucru i-a dat un aspect fals, fara mimica si expresivitate, in timp ce Gweneth Paltrow sustine utilizarea laserelor, inca din 2013, cand s-a declarat fanul lor.

„Erorile trecutului s-au popularizat si multe celebritati au cazut victima substantelor injectabile foarte dure care se foloseau atunci. Insa invatam din greseli si pe cat posibil putem sa facem reversibile aceste proceee si acolo unde este cazul sa corectam. Ma bucur ca acum din ce in ce mai mult naturaletea si interventiile estetice care nu pot fi detectate devin apreciate. Teosyal RHA® (Acidul Hialuronic Rezilient) de la Teoxane, cel mai pur acid hialuronic si singurul filler care respecta dinamica fetei reprezinta o inovatie majora in medicina estetica, care efectiv revolutioneaza modul in care ne raportam la corectia esteticii faciale, fiind asemanator cu cel natural, substanta pe care o avem in mod natural in organism si care are rol de captare a apei in epiderma. Este cel mai scump filler pentru restaurarea volumelor faciale, cu cel mai inalt grad de puritate, care se integreaza perfect la locul injectarii fara sa fie perceput nici vizual, nici tactil. Asadar, rezultatul este foarte natural, fara ca cineva sa-si dea seama de interventie, si poate fi folosit de la stergerea ridurilor fine si profunde, fiind perfect pentru zona obrajlor, pliurile nazolabiale si ale ochilor, fruntea, zona periorala”, explica dr. Andreea Iftimie, manager medical al clinicii Laser de Reintinerire, FAZZADA.

Teosyal RHA este raspunsul la cea mai mare teama a femeilor: aspectul nenatural, de plastic si fata deformata de interventiile estetice. Avantajul acestor injectii cu acid hialuronic resilient este creativitatea moleculei, care are memorie si se modeleaza foarte usor, cu alte cuvinte se intinde si rezista la presiune, iar apoi revine la forma initiala. Acesta este de fapt marele avantaj al Acidului Hialuronic Rezilient – abilitatatea de a se adapta si conforma la distorsiuni. Efectul obtinut la injectare este imediat, fara edemul fillerelor clasice, iar durabilitatea este mai mare.

Pentru mentinerea efectului pe termen indelungat tratamentele injectabile se pot combina cu cele pentru acasa si anume gama de cosmeceutice TEOXANE, singurele care contin acelasi tip de acid hialuronic ca si in seringa.

„Combinatia exclusiva dintre RHA™ si complexul de restructurare mentine nivelurile de hidratare cu efect de durata in timp ce stimuleaza acidul hialuronic si colagenul din piele pentru a reduce vizibil ridurile si liniile fine. Utilizate zilnic, cosmeceuticele TEOXANE accentueaza efectele injectiilor de umplere, este ca si cum am folosi injectii cu acid hialuronic in fiecare zi, evident intr-un gramaj mai mic, dar constant, deoarece concentratia de RHA® prezenta in noua gama Teoxane este aceeasi ca in cazul injectarilor cu acid hialuronic”, adauga Andreea Iftimie.
Brooke Shields este si ea o adepta a laserelor pentru corectarea ridurilor si calitatii pielii, dar prefera un specialist care sa lucreze cat mai natural, ferindu-se de aspectul de Joker. Multe din vedetele de la Hollywood folosesc multumite tratamentele Forever Young si SkinTyte, combinatie care cu succes reuseste sa dea anii inapoi.

In acest moment, Forever Young BBL este cea mai puternica si eficienta unealta pe care o avem disponibila pentru a incetini imbatranirea si intoarce in timp pielea lezata de soare. Acest tratament reduce pigmentul, petele de batranete, creste fermitatea pielii si reduce laxitatea, diminueaza aspectul de linii fine, efecte perfecte pentru rejuvenare faciala si se realizeaza cu ajutorul laserului Sciton ce foloseste un tip special de lumina, BBL. Combinat cu Forever Young, SkinTyte remodeleaza colagenul, astfel incat efectele vor aparea chiar dupa prima sedinta, pielea fiind vizibil mai luminoasa, mai fina si mai neteda la atingere.

Tratamentele ce fac furori la Hollywood sunt disponibile in Romania in cadrul clinicii FAZZADA, cunoscuta si apreciata actrita, Ioana Pavelescu, una dintre cele mai frumoase aparitii ale cinematografiei romanesti povesteste despre experienta ei: „Am fost absolut uimita de tehnicile de ultima ora si de talentul extraordinar, profesionalismul si grija pe care am simtit-o din partea Andreei. Am stat si stau in America de 26 de ani si pot sa spun ca Clinica Fazzada este la cel mai inalt nivel de professionalism si tehnica de ultima ora. Am inceput cu cativa ani in urma aceste tratamente neinvazive de intinerire. La Fazzada am intalnit pe langa tehnicile cele mai moderne si un profesionist desavarsit care a vazut lucruri de care eu eram nemultumita si pentru care nu am fost ajutata de medicii din New York. Andreea mi le-a spus si le-a rezolvat. Este foarte important pentru o femeie si mai ales pentru o actrita sa se placa, pentru a se simti puternica si libera in actiunile ei pe scena si in viata. Andreea m-a facut sa ma plac din nou si sa simt reinviata acea putere de care aveam nevoie pentru a functiona la parametrii ideali. Ii multumesc!”

Despre Clinica Fazzada
Tratamentele sunt disponibile in cadrul clinicii FAZZADA, clinica laser de reintinerire care inglobeaza tot ce este mai modern si performant la ora actuala in categoria spa-ului medical, diferentiandu-se prin sedintele Pret-a-traiter pentru pacienti si pozitionarea ca centru de excelenta in proceduri laser. De asemenea, aici se fac inclusiv traininguri pentru medici, dar si Doctor + Pacient Duo: COME.TREAT.GO, ceea ce inseamna ca medicii au posibilitatea de a veni cu pacientii lor si a-i trata in cadrul clinicii FAZZADA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *