Valentina Pelinel şi-a asociat imaginea cu o clinică de lux

DGO_0587 DGO_0626

La şedinţa foto, blondina s-a transformat în doctoriţă

Este o femeie frumoasă, iar acest lucru i-a adus numeroase avantaje Valentinei Pelinel. Este una dintre cele mai solicitate vedete pentru diverse contracte de imagine, iar printre cele, pe care şi le-a adăugat în palmares, este şi o reclamă la o clinică stomatologică de lux.

După ce a redevenit o femeie liberă, cariera Valentinei Pelinel a înflorit spectaculos. Tot mai multe centre de înfrumuseţare şi-au dorit-o drept imagine. Recent, diva a bătut palma cu reprezentanţii unei clinici stomatologice de lux, din Bucureşti. Serviciile şi materialele de înaltă calitate, dar şi profesionalismul medicului stomatolog Valentin Răducanu, care şi-a definitivat studiile la New York şi a lucrat ani buni într-o clinică din Franţa, avându-i pacienţi pe mulţi politicieni de acolo, au convins-o pe frumoasa vedetă să se asocieze cu acesta, dar şi să-i fie pacientă atât ea, cât şi mama ei. Zilele trecute, Valentina a realizat şi o şedinţă foto, iar clinica s-a transformat într-un studio foto, pentru câteva ore. Hair stylist-ul Alin Smith a coafat-o, cei de la Adore Cakes au răsfăţat-o cu prăjituri bio. S-au distrat la maxim, iar Pelinel au avut ocazia să experimenteze rolul de doctor. Valentin Răducanu s-a transformat în pacient, iar vedeta echipată cu o seringă, într-o doctoriţă super sexy. La finalul şedinţei, fiecare şi-a reluat locul.

DGO_0775DGO_0713
„Un zâmbet face cât o mie de cuvinte. Dintotdeauna, am foat o persoana zâmbitoare, pozitivă, încrezatoare. De asemenea, în meseria mea, zâmbetul e important. Pentru asta însă, ai nevoie de o dantură îngrijită”, a spus Valentina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Lumea Presei - Știri și informațiiRO PRESS - Știri, Informații, Reportaje, Interviuri, AncheteTomis Press - Știri și informațiiAdyDev Media