Actrița și regizoarea Delia Antal s-a implicat în strângerea de fonduri pentru o acțiune de caritate în România, ce constă în educația copiilor pentru conservarea mediului. 
Aceasta este susținută și de Prințul Charles, iar Delia este încântată să i se alăture, căci The European Nature Trust, fundația care a demarat campania, este fondată de filantropul Paul Lister (inițiatorul documentarului “Wild Carpathia”), un vecin și prieten de-al său. Grupul de voluntari au plătit sume enorme pentru vacanța din Transilvania și au strâns și peste 90.000  de lire pentru copii din zonă. Această vacanță de vis pentru străini și cu scop caritabil a fost filmată și documentată, iar pe 1 Ianuarie a fost premiera pe TVR. Delia Antal este  singura româncă din documentar iar implicarea ei în proiect demnă de apreciat! 

“Îmi plac foarte mult copiii și atunci cand este nevoie mă implic în evenimentele de caritate, mai ales că cei mici trebuie să știe și să învețe din timp cum să protejeze mediul înconjurător. De altfel, Prințul Charles  susține de la început această campanie. Dacă ne dăm interesul putem să protejăm mediul și să trăim sănătos”, spune Delia Antal, care a participat în mai multe țări la diverse acțiuni caritabile ce aveau ca scop să ajute copiii.

“Mulți dintre români nu realizează ce țară bogată și splendid avem. Cât de importantă este pădurea din România pentru toată Europa și pentru toată lumea. Prințul Charles, care ar putea să își cumpere case în toată lumea, a ales România, Transilvania, ca a doua reședință! Implicarea mea în această campanie ajută la strângerea de fonduri  pentru cumpărarea unor autobuze verzi pe care este menționat sloganul “Regatul Sălbatic” Aceste autobuze sunt donate cu echipamente moderne și educative pentru copii, pentru a-i învăța importanța conservării pădurii și a mediului. Trebuie să apreciem ceea ce avem și să ne mândrim cu asta”, a mai spus Delia Antal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *