Ștefan ObrejaȘtefan Obreja

Creionăm astăzi o poveste despre un om care a trăit și întunericul și lumina, un destin despre Yin și Yang, un om care a călătorit prin viață dorindu-și un cer nou sub care să trăiască. În primii ani de viață, înaintea ochilor săi se derula imaginea unei existențe modeste, sub care se aflau rădăcini adânci ale limitărilor transgeneraționale, care au creat acea realitate: o casă fără curent, alimente ce ajungeau abia de pe o zi pe alta, un pat incomod pe care nu-și putea odihni trupul după zile istovitoare, pentru că el, Ștefan Obreja, a fost nevoit să muncească de mic și și-a luat viața în mâini mai devreme decât orice alt copil de vârsta lui.

Cu fiecare pas pe care îl făcea mai aproape de anii maturității știa că avea să schimbe tot ceea ce l-a făcut să trăiască în cele mai de jos arii ale existenței. Fiecare dimineață avea același gust amar, însă nu pentru mult timp. Pentru un copil ca el cu IQ 136 apăreau tot mai des întrebări care îi puneau circuitele mentale să găsească răspunsuri: “De ce?”, “Cum?”, “De ce nu se poate?”, “Acceptare?”, “Nu există schimbare?”. 

5 iulie 1986 a fost ziua când Ștefan Obreja deschidea ochii în această lume pe care a ajuns să o transforme. Astăzi aduce plusvaloare societății, construind un imperiu pentru oameni și ajutându-i să-și găsească pacea interioară și drumul către împlinire absolută. Multimilionar, CEO al primelor clinici de stomatologie biologică laser, fără durere, din România –Life Dental Spa, inițiator și maestru în retreaturi, autor și speaker motivațional. Astăzi, la vârsta de 36 de ani, este tot ceea ce în plan divin i-a fost scris. Un om care lucrează pentru oameni, un deschizător de drumuri și un promotor al dezvoltării Sinelui Superior.

O copilărie la lumina lumânării… Viața celui care avea să devină multimilionar printr-o singură decizie

Rana de abandon. Orice suflet când vine în lume își alege brațele iubitoare care speră să îl crească și alături de care speră să înflorească. Ștefan Obreja, însă, a fost abandonat la vârsta de un an, crescând în lipsa celor mai importanți stâlpi din viața unui om, dar care a avut-o alături pe bunica lui, o femeie care și-a dedicat jumătate din viață “cavalerului” pe care îl avea de crescut. Ștefan Obreja uda singur la rădăcinile sale, ajutându-se să înflorească.

O viață trăită la limita subzistenței. Alimentele nu erau suficiente, el și bunica lui erau nevoiți să îndure asprimea unor zile în care neajunsurile îi copleșeau. El, însă, nu se lăsa pradă celor mai negre clipe, știind undeva în interiorul său că va depăși aceste încercări, accesând un alt plan. Pe măsură ce greutățile vieții la țară apăsau greu pe umerii lui, trecea printr-un proces transformator, mentalitatea lui se deschidea, viziunea i se lărgea. 

O școală plină de limitări. Anii de formare pe băncile școlii aveau să fie o corvoadă, nimic din ce își imagina a fi ieșirea din cotidian, dar și dezvoltare armonioasă nu era ceea ce ar fi trebuit să fie. Atunci a început din ce în ce mai clar să vadă că oamenii sunt împinși spre a-și forma o mentalitate dăunătoare lor, dar folositoare societății, o societate care urma să îi exploateze pentru binele ei.  

În drumul spre lumină și trezire spirituală. Ștefan Obreja ia primele decizii care îi schimbă traiectoria

Anii treceau și se simțea ca într-un rollercoaster, știa că trebuie să ia curând decizii pentru a merge spre ceea ce visa. Ștefan Obreja a decis să înceapă o nouă aventură în orașul Brașov. După ce a terminat liceul, el a ales să se înroleze la Școala Militară, unde a petrecut doi ani învățând profunzimile disciplinei și datoriei. Însă munca sa nu s-a oprit aici, el a lucrat timp de patru ani pentru Jandarmeria din Brașov, unde a câștigat experiență, dar și respect într-o societate care l-a pus la încercare.

Într-o zi, însă, avea să-și întâlnească tatăl. Părintele și figura masculină din viața sa, care a lipsit cu desăvârșire în cei mai tulburi ani, dar și cei mai importanți din viața unui copil. S-a destăinuit tatălui său simțind în sfârșit că viața lui capătă sens. Ștefan Obreja avea în plan să aplice la un program de master de top în Security Risk Management, la Universitatea din Copenhaga unde existau doar 25 de locuri disponibile la nivel internațional. Acela a fost un punct de mare greutate în relația cu tatăl său, care i-a spus să se mulțumească doar cu ce are.

În ochii tatălui său el nu era decât un fiu risipitor, dar nu orice fiu risipitor, ci unul care își risipea comoara siguranței de pe o zi pe alta. Prin ochii tatălui său așa arăta Paradisul, așa știa să trăiască și așa îl vedea și pe fiul său, un bărbat în devenire care făcea pași repezi spre a pierde tot ceea ce viața i-a dat. 

În definitiv, Ștefan Obreja știa că nu așa arăta drumul pe care vrea să meargă. El întrezărea luminița de la capătul tunelului, un tunel în care se aflau tot atâți oameni cât cuprinde Pământul. Un tunel format din frici și limitări în ceea ce societatea, așa cum este ea, a vrut să ne transforme: demni pentru ea, defecți în fața noastră și convinși că întunericul este viața pe care, de fapt, ne-am ales-o, că este viața ideală, că schimbarea aparține doar celor care se nasc sub o stea norocoasă, nu și a celor care muncesc să devină ei înșiși o stea norocoasă. 

Deși nu a crescut lângă tatăl său, până și în cel mai semnificativ moment al relației lor, tatăl său alegea să-l constrângă, să-i spună cum să trăiască, deși el nu i-a construit fiului său o viață, ci el singur a pus cărămidă peste cărămidă, și-a bandajat singur rănile și a făcut față neajunsurilor. Totul s-a petrecut la înmormântarea bunicii sale, cea care și-a dedicat viața pentru a-l crește. Tatăl său i-a spus că nu oricine poate să meargă să studieze în Danemarca. Pentru cel care i-a dat viață, Ștefan era “oricine”. Într-o lună Ștefan Obreja era plecat în Danemarca.

Atunci făcuse un pact cu el însuși. A renunțat la tot și a avut curajul să spargă barierele! Ștefan a simțit că era momentul să înceapă o nouă aventură și a decis să emigreze în Copenhaga, Danemarca. S-a înscris la Security Risk Management, la Universitatea din Copenhaga (Danemarca) și, deși au existat doar 25 de locuri disponibile la nivel internațional, Ștefan a fost acceptat, devenind unul dintre masteranzii programului. Nu știa foarte bine limba engleză și doar în doi ani a reușit, prin studiu, să o vorbească la perfecție.

Într-o lume în care schimbarea era cuvântul de ordine, un tânăr ambițios a pornit într-o călătorie uimitoare prin diverse industrii, în căutarea rolului care i se potrivește cel mai bine. În tot acest timp, Ștefan Obreja a încercat peste 50 de meserii diferite, de la barman, la manager de depozite, recepționist în hoteluri, a fost consultant, până când a decis că a venit ziua în care poate, cu adevărat, să participe la trezirea planetei prin ceea ce face, prin afacerile pe care le-a dezvoltat în următorii ani, prin energia pe care o aduce în lume.

Ștefan Obreja schimbă lumea și intră pe linia destinului său. Afacerile care l-au făcut multimilionar în euro și ajutorul pe care l-a oferit oamenilor de pretutindeni

Batoanele raw vegane și clinicile Life Dental Spa. Ștefan Obreja a fost un tânăr care a avut o viziune deosebită și o pasiune pentru sănătate și wellness. Primul său pas spre a-și urma destinul a fost să înceapă o afacere cu batoane raw vegane, crezând în puterea unei alimentații echilibrate și sănătoase. Dar acest lucru nu a fost suficient pentru el, a dorit să ajute și mai mulți oameni și să-și extindă impactul asupra lumii. Așa că a intrat în domeniul stomatologiei, unde a putut combina pasiunea sa pentru sănătate cu dorința de a ajuta oamenii. Cu fiecare afacere pe care a început-o, Ștefan Obreja a crescut ca om și a evoluat ca antreprenor. Munca sa și pasiunea pentru cauzele în care credea au dus la creșterea afacerilor sale, transformându-l într-un multimilionar în euro.

Devenind CEO și Owner al primelor clinici de stomatologie biologică laser fără durere, Life Dental Spa, de la un simplu cabinet stomatologic, prin viziune și dedicare, el a construit un imperiu și în doar doi ani a devenit multimilionar, adunând o avere de 50 de milioane de euro.

Transformarea visului în realitate. În doar doi ani la conducerea lanțului de clinici stomatologice Life Dental Spa, Ștefan Obreja a reușit sa dubleze cifra de afaceri inclusiv în timpul pandemiei, înregistrând o creștere impresionantă. Multimilionarul Ștefan Obreja a creat un brand respectat și dinamic, oferind pieței servicii stomatologice minim-invazive, fără durere, cu materiale biocompatibile cu organismul uman.

Un avânt spectaculos. Ștefan Obreja a avut o viziune clară și o dedicare fără limite, atingându-și potențialul transformator, pentru a crea un spațiu de îngrijire, care să ofere oamenilor o experiență fără durere și revelatoare. Ștefan Obreja a dovedit că este posibil să combini afacerile cu pasiunea și să obții succesul financiar, dar mai important, să aduci o schimbare pozitivă în viața oamenilor. A devenit un adevărat lider în industria stomatologică, și un model pentru mulți. Dar, pentru el, banii nu erau cel mai important lucru. Adevărata recompensă a fost ajutorul pe care a putut să-l ofere oamenilor de pretutindeni, prin produsele și serviciile sale de calitate. Ștefan Obreja a schimbat lumea, și-a urmat linia destinului său și a devenit un model de urmat pentru mulți.

Ștefan Obreja

Un vis devenit realitate: O casă de vacanță în valoare de peste 2 milioane de euro în Tenerife pe care vrea să o pună în folosul oamenilor pentru a-i ajuta

Ștefan Obreja este în prezent nu doar CEO și Owner a lanțului de clinici Life Dental Spa, ci și proprietarul unei vile impresionante în Tenerife, unde vrea să organizeze retreaturi pentru grupuri de oameni în căutarea adevărului și a dezvoltării personale. 

Ștefan Obreja nu vrea să o țină doar pentru sine, ci să o pună la dispoziția oamenilor. El dorește să organizeze sesiuni de dezvoltare personală, oferindu-le oamenilor un mediu liniștitor, sigur, unde să își poată descoperi potențialul creator și să își îmbunătățească viața. Această casă de vacanță în Tenerife nu este doar un simbol al succesului financiar al lui Ștefan, ci și un loc unde poate aduce schimbare în viețile oamenilor și își poate îndeplini scopul de a le oferi șansa de a-și găsi adevărata fericire. Același lucru vrea să îl ofere oamenilor și prin lanțul de clinici Life Dental Spa.

Stefan Obreja este un manager cu o viziune clară asupra importanței resurselor umane. Acest lucru îl determină zi de zi să investească  în educație și formare, prin participarea la cele mai moderne și avansate cursuri de formare profesională. Munca lui și devotamentul față de pacienți, dar și față de personal au dus la crearea unui centru de excelență în domeniul stomatologiei, Life Dental Spa.

Ștefan Obreja este un lider inovator, care înțelege că rezultatele conteaza cel mai mult. El a adoptat un stil de management axat pe valoarea umană. În viziunea sa, pacientul este întotdeauna în centrul atenției și toate deciziile și acțiunile sale sunt guvernate de acest principiu. Acesta este spiritul care anima Life Dental Spa, un centru de excelență în domeniul stomatologiei laser, unde pacienții sunt întotdeauna tratați cu cea mai mare atenție. Ștefan Obreja a creat o cultură a serviciului excepțional, care a devenit rapid cunoscută.

Această poveste despre leadershipul lui Ștefan Obreja subliniază importanța unei abordări axate pe rezultate și pe valorile umane. Ștefan Obreja se pune în slujba oamenilor și vrea să demonstreze prin povestea vieții sale că doar învingându-ne propriile limite putem să ne atingem potențialul maxim.

Acesta este spiritul care l-a ghidat pe Ștefan Obreja de-a lungul carierei sale, fapt care l-a făcut să devină un model de urmat pentru mulți oameni din industrie. El crede cu tărie că fiecare dintre noi are un potențial imens și că putem sa îl atingem doar dacă ne învingem propriile limite și ne canalizam energia către focul care arde în interiorul nostru și care poate lumina drumul pe care facem pașii spre împlinirea destinului.

Ștefan Obreja Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100067240102058 

Ștefan Obreja Instagram: https://www.instagram.com/stefan.daniel.obreja/ 

Life Dental Spa: Facebook: https://www.facebook.com/LifeDentalSpa 

Life Dental Spa Instagram: https://www.instagram.com/lifedentalspa/ 

Life Dental Spa Site: https://www.lifedentalspa.ro/ 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *